Acasia - Bra och dåligt!

{PRESSUTSKICK}

Nu har jag använt dessa produkter i ungefär 2,5 vecka och har skapat mig en uppfattning om dessa. Vad jag gillar och inte gillar osv.

Doften på dessa är helt underbar! Alldeles lagom doftar dem och i exakt min "smak"!

24 hour repair cream: Jag älskar verkligen denna kräm, otroligt smidig att ta med då den funkar både dagtid och natt. Den är lite fetare vilket jag uppskattar då jag har en hy som går åt de torrare hållet. trots att den känns fetare så känns den absolut inte fet på hyn utan sjunker in väldigt bra på huden. Dock så kan händerna kännas lite kladdiga efter man smörjt in ansiktet, men de är ju lätt att bara tvätta händerna efter. Saknar SPF i produkten då jag tycker de borde finnas med, men jag har heller inga problem att lägga till en sådan produkt, men för enkelheten skulle vara 100% så tycker jag att de saknas.

Recovery mask: Denna tycker jag känns riktigt bra för mig. Använder denna endast som en nattmask och min hud fullständigt sugen upp fukten och min hy känns riktigt återfuktad på morgonen! Denna har varit en hyräddare i många lägen, både i en tidigare isotretinoin kur då min hy va så torr så den nästan sprack till att den haft utslag och obalans och därmed tillfört med fukt för att balansera den igen. LOVE!😍👍🏼

Clean cleanser: Denna produkt går dock totalt bort för mig. Doften är god men denna svider jättemycket på mig när jag tvättar ansiktet på mig. Blir knallröd i ansiktet när jag torkar ansiktet. Innehållet är också alldeles för lös för att vara i en sådan förpackning. De hade vart bättre då om de hade vart i en pumpflaska. Innehållet rinner som IT när man öppnar så upplever jag de bökigt att stänga när man har tagit ut lite produkt i handen. För de "rinner av" handen när man ska snurra på korken igen. Så denna blir en BIG NO för mig!👎🏼

​Lift me up sheetmask: ​Har ni inte provat denna sheetmask så ​måste​ ni göra de! Har provat många masker nu och det finns faktiskt ingen sheetmask som slår denna. Doften är så underbar så jag smäller av. Älskar också att den är utformad så att man fäster den kring öronen så att den sitter mycket bättre och att den stramar upp ansiktet lite extra, samt att dem inte glömt bort käkben/hals. Stort plus för de!! LOVE LOVE LOVE!

#pressutskick #hudvård #hud

Gillar

Kommentarer