Adventskalender - LUCKA 10

Lookfantastic

OMOROVICZA Moor Cream Cleanser (150 ml)
619 kr

Rengör och friska upp huden med Omorovicza Moor Cream Cleanser, en skonsam, detoxande formula som verkar för att eliminera orenheter utan att torka ut eller orsaka obehaglig stramhet.

Med de rengörande egenskaperna från ungersk lera (från Europas största termalsjö, sjön Hévíz), ger denna lyxiga cleanser porerna en djuprengöring som effektivt löser upp smuts och makeup för en lenare och mer förfinad look.

En svalkande blandning av essentiella oljor från kamfer, pepparmint och eukalyptus gör huden slät och återställd, samtidigt som märkets patenterade Hydro Mineral Transference™-system skapar ett fastare, ungdomligare utseende med ökad fyllighet.

Passar känslig och torr hy.

Denna ska bli väldigt intresssant att prova. En cleanser från Budapest. Har alltid svårt att hitta bra cleansers och denna är av lera. Har provat en liknande förut och den måste jag säga gjorde sitt jobb. Men hade svårt med doften på den. Får se om denna har samma doft...

Glossybox

LOLLIPOPS PARIS Fluide glowy Highlighter - 10ml ca 40kr

Mini travel size, fluid glory. Highlighter for face and body. made in italy. Paraben free

Hittade inte alls mkt om denna produkt vilket jag alltid upplever lite frustrerande. Vill ju gärna veta vad det är för produkt? Men en italiensk highlighter vilket ändå är intressant. Både till ansikte och kropp vilket alltid är trevligt med multiprodukter:)

Vilken av dessa produkter är du mest nyfiken på? :)

Gillar

Kommentarer