Adventskalender - LUCKA 11

Lookfantastic

THE RITUAL OF SAKURA BODY CREAM 220ml 195kr

Kräm som stärker huden intensivt och gör den fastare. Unik blandning av antioxidanter, vitamin E och ingrediensen Centella asiatica, som hjälper till att stärka huden. De naturliga ingredienserna Rismjölk och Körsbär ger en underbart söt och krämig doft. Särskild teknik gör denna vispade kräm enkel att smörja in samtidigt som dess rika och sammetslena formula stärker huden.

Jag absolut älskar denna och vart så glad när denna låg i luckan. Doften är helt underbar och spreds sig fort bara jag lyfte ur den ur luckan, wow! Tyvärr har jag bara provat handkrämen från denna serie, och älskade den! Ska bli helt underbart att få prova denna! Längtar efter att få smörja in mig med denna efter duschen ikväll!


Glossybox

LUXIE BEAUTY Tapered Highlighter brush 522, 218kr

A fluffy, tapered brush for applying highlighting powder.

Handcrafted with a pink and rose gold handle and soft, synthetic bristles, 522 Tapered Highlighting Brush is designed to add a shimmering glow to your complexion. High quality and hypoallergenic, this versatile brush can also be used to set under eye makeup.

  • Vegan friendly
  • Cruelty free

En borste, som dessa är alltid välkomna i min borstsamling. Otroligt mjuk, lagom tät och perfekt storlek för att lägga en perfekt highlighter i ansiktet, dock ej vid ögon då jag vill ha en mindre borste eller så använder jag fingrarna. Kring ögon blir borsten för stor och jag vill ha full kontrolll över de jag väljer att highlighta. Designen, njae... är väl inte så jätteimponerad kanske. Jag måste också vara den enda som inte är förtjust i denna roséguld. Färgen på skaften kanske inte heller känns lyxig, men fräsig kanske? Men är ändå nöjd att designen ändå är hyfsat enkel. Vissa känns som att dem gått all in på designen och de går bort för mig. Enkelt och snyggt vill jag ha de :) Sedan är de alltid trevligt att se produkter som är vegansk och cruelty free, de är alltid en stor tumme upp! Ska prova denna redan ikväll då jag ska till Pinchos! :)

Dagens luckor var riktigt bra, vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer