Adventskalender - LUCKA 12

Glossybox

EYEKO Fat Eye Stick 143 kr

En knubbig krita som appliceras enkelt för att leverera slitstark, högpigmenterad färg. Använd för att linja och definiera eller blanda över hela locket för att skapa ett professionellt ögonmakeuputseende.

Välj bland följande nyanser:

Rök: En kolfärg för ett rökigt öga.

Gilt: En universellt smickrande metallisk.

Satin: En skimrande taupeskugga

Denna penna är jag faktiskt lite skeptisk till, som ensam produkt på locket. Upplever att med "blöta" produkter på mitt lock lägger sig i linjerna. Men om inte annat så kanske den funkar super att lägga som en primer för torra skuggor. Ska bli kul att testa om jag har fel eller rätt! :)

Lookfantastic

GROW GORGEOUS Thickening Hair & Scalp Mask Intense 280ml, 298kr

Skapa fylligare looks med Grow Gorgeous Thickening Hair & Scalp Mask Intense, en djupt närande behandling för tunt, fint och platt hår.

En blandning av aminosyror och koffein för att stärka, använder formeln också kokosolja och hyaluronsyra för att fylla intensiv fukt för en hydratiserad hårbottenmiljö, vilket främjar en hälsosam hårväxt. Behandlingen fungerar för att förbättra utseendet på ytskador, vilket ger en jämn, blank och volymiserad yta.

Lämplig för tunt, fint hår.

Åh denna kommer jag prova redan ikväll för mitt hår somsagt katastrof. Den doftar otroligt gott och enligt beskrivning så kommer den ju passa mig som handen i handsken. Hoppas hoppas hoppas!!

Gillar

Kommentarer