Adventskalender - LUCKA 13

Lookfantastic

BALANCE ME Gradual Tanning Drops 30 ml, 385kr

Dropparna passar både ansikte och kropp, tillsätt endast 1 till 3 droppar till din favorit ansikte- eller kroppskräm, morgon och kväll, din glöd utvecklas när du använder produkten.

Produkten är formulerad med 100% naturligt, extraherat DHA, så att du får en fräsch, naturlig och fin solbrun hud utan obehaglig lukt och solskador. Det har tillsatts i en blandning av fuktgivande E-vitamin och lugnande Aloe Vera för att säkerställa att huden får näring.
Den är också lämpligt för veganer och vegetarianer.

Hur verkar dessa droppar? DHA är socker som reagerar med aminosyrorna i keratin, hudens huvudkomponent. Dessa reaktioner är kända som melanoidiner och finns i ett färgschema från gult till brunt. Den slutliga färgen som erhålls med DHA beror på individens hudtyp, vilket förklarar varför inte alla erhåller samma färgnivå, även om de använder samma produkt. DHA-nivå är högsta nivån, så 2 droppar ger en fin sommarglöd och 3 droppar ger djupare solbränd färg beroende på hudfärg och hudtyp.

Användning: Tillsätt endast 1-3 droppar i ansikte- eller kroppskräm beroende på hur djup, brun färg du vill ha - som en del av din dagliga hudvårdsrutin morgon eller kväll.

Jag tycker denna produkten är riktigt rolig. Älskar att de fanns en så bra beskrivning som denna också. Kommer börja med att droppa på handen först för att se vad för typ av ”bränna” de blir. För orange ör de sista jag vill vara! Haha!

Glossybox

UNANI Facial scrub Orange

Hittade tyvärr ingen information om denna men den kan ju inte heller missuppfattas tycker jag, en ansiktsskrubb. Hade dock velat läsa lite mer om den... Jag provade faktiskt denna redan imorse. Men nej, jag har hyfsad känslig hy men denna va riktigt mesig asså. Kornen kändes knappt och den känns menlös helt enkelt. Och vadå ”Fresh food skincare”? Vad är de man kan äta? Sedan namnet Unani? De kan ju bara inte vara jag som tänker onani? Kanske funkar den bättre till de? Haha!

Känner du igen någon utav dessa märken?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad spännande dropparna verkar! Lova att berätta mer om du använder den ordentligt om vad du tycker =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Absolut!😃 börjar dock Inte idag men kanske dagen efter julafton. IFALL de skulle gå åt skogen... haha!!
nouw.com/johannakvarnstrom