Adventskalender - LUCKA 14

Lookfantastic

LIPSTICK QUEEN Best Sellers Lipstick Trio Set Frog Prince Lipstick

Australienska varumärke. Vid kontakt med läpparna förvandlas smaragdgrönfärgen till en unik rosa nyans, vilken förändras beroende på din naturliga färg-, värme- och pH-nivå. Det sagolikt inspirerade läppstiftet levererar en blank yta och innehåller hydratiserande Shea Butter och Vitamin E för att fukta läppar, vilket ger dig ett trendinriktat leende.

Alltså när jag såg färgen (som är grön) tänkte jag, herregud. När ska jag få ett tillfälle att använda denna? Men så forskade jag kring information och detta är ju bara så sjukt kul! Detta blir ett ensamt inlägg om, hur den faktiskt blev på läpparna... sjukt spännande. Svårt att hitta ett pris för denna då den bara fanns i ett tre pack med två andra färger med samma koncept... kul idé! :)

Glossybox

PIXIE BY PETRA Fresh Face Blush I Beach Rose ca 100kr

Hittade ingen speciell information om denna produkt. Har en primer från detta märke som jag älskar så har vart i kontakt med detta märke innan. Gillar denna färgen på rouget! Inte sådär rosa som jag inte gillar. Riktigt bra att ha med sig i sminkväskan också om man ska ha basic basic! Perfekt!!

Håller ni med om att dagens produkter va tummen upp?! :)

Gillar

Kommentarer