Adventskalender - LUCKA 15

Glossybox

BELLAPIERRE Kiss Proof Lip Finish (transparent) 149kr

Kiss Proof Lip Finish är en återfuktande genomskinligt läppglans för applicering ovanpå Kiss Proof Lip Cremes. Den unika formulan tar inte bort den matta läppfärgen under utan ger den en vacker glansig look som varar.

Jag använder inte läppglans så ofta då jag oftast tycker att formulan är så kletig och är man ute och far så fastnar alltid håret i och nej. Men denna har en riktigt skön formula och den känns verkligen återfuktande. Ingen doft alls vilket är bra då om man väljer att lägga till denna ovanpå en annan läpp-produkt. Men beskrivning säger att den inte tar bort den matta läppfärgen. Vad gör den då? Måste prova den med matta läppstift sen:) men tummen upp för den redan nu!

Lookfantastic

SLEEK i Divine ”A new day” 129kr

Paletten innehåller 12 stycken skuggor som både matta och skimriga så att du lätt ska kunna göra den sminkning som passar dig bäst.

Gjorde såklart en snabb swatch och visst dem va helt okej och kan tänka mig att dem är lätta att jobba med. Skulle ta bort dem sen på handen och räckte att jag borstade bort lätt så denna skulle nog kräva en primer så skuggan verkligen sitter på plats. Men jag är otroligt allergisk för när dem lägger i sådana här värdelösa borstar i... nej nej nej... frustration! Är de någon som faktiskt använder dem?

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Sån igenkänning på din beskrivning av att håret fastnar i läppglans; alltså varför händer alltid det? 😅🙈 Åh, färgerna på paletten var ju jättefina! ❤️
nouw.com/janielindahl
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Haha ja men visst är de så? Så jäkla frustrerande!!
nouw.com/johannakvarnstrom