Adventskalender - LUCKA 16

Lookfantastic

DOUCCE Fierce and Fine Graphic liquid eyeliner ca 190kr

En djup pigmenterad vattenfast grafisk penna som både är lätt att använda och skapar exakta, skarpa linjer. Formeln glider sömlöst och skapar olika eleganta ögon ser ut om det är ett tidlöst kattöga eller en tunn sublim linje för definition. Formeln kommer inte att smetas ut, flagna eller röra sig ur fläcken.

Älskar faktiskt sådana här eyeliners, med sådan skarp udd. Har redan en men de gör ingenting för min andra är inte vattenfast vilket denna ska vara. Så de är ju perfekt!

Glossybox

DAILY CONCEPT Your facial mini scrubber (with smart technology) ca 45kr

Bekvämt rätt storlek, utformad med fickor för att glida in fingrarna och välja din textur för bättre kontroll. De innovativa texturerna med mikroskrubberteknik är bara rätt för daglig mjuk tvätt eller för exfoliant tvätt, både perfekt för ditt ansikte.

Etikett med indikator som bleknar när det är dags att byta ut din ansiktsmikroskrubber. Naturligt bomullsbasskikt med nylon exfolierande slingor för den perfekta konsistensen. Miljövänligt, sojabaserat skummaterial (inuti skrubberen) för att skapa en rik skum. Dubbel struktur, perfekt för alla hudtyper. Bra att använda om du har känslig hud eller om du vill ha bra ansiktsskiktning Perfekt för ditt dagliga skönhetsrutin, resor eller till gymmet. Bra att använda om du har bråttom, eller helt enkelt för att du är miljömedveten och försöker spara vatten.Kliniskt testades allergi och dermatolog.

INTE TESTAD PÅ Djur. Gjord i Nordamerika.

Lite annorlunda i luckan denna gång. Aldrig sett detta varumärke heller men kommer prova till kvällens söndagsmaskning. Denna är "Gentle", men kanske den är för mesig med tanke på att nästa steg är mild? Jaja, vi får se helt enkelt!

Gillar

Kommentarer