Adventskalender - LUCKA 17

Lookfantastic

CAUDALIE Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting (30 ml) 538kr

Detta silkeslena serum från Caudalie är vetenskapligt bevisat att ljusa upp mörka fläckar på bara fyra veckor. Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting ljusar upp och förnyar din hud och gör den absolut strålande.

Behandlar befintliga mörka fläckar och förhindra uppkomsten av nya. Detta serum, som kallats Caudalies sommarhjälte, är perfekt att använda i kombination med din solkräm, och kommer att ge en jämn solbränna som håller längre. Detta silkeslena serum har antioxiderande och anti-aging egenskaper som stimulerar kollagen- och elastinproduktionen.

Detta serum är perfekt för rökare, ärr, solskadad hud, åldersrelaterade mörka fläckar eller graviditetstecken, och ger huden ett mer enhetligt utseende och en strålande hy. Använd morgon och kväll innan din fuktkräm.

Skulle prova denna lite då jag va alldeles för nyfiken för att inte göra de. Blev förvånad hur rinnig formulan var? Skakade sedan innehållet och de vart väl lite bättre men upplever den ändå som mer rinnig. Men ska bli kul och prova då jag haft span på detta varumärke förut. Doftar alldeles lagom och väldigt fräscht! Denna lucka gillade jag!:)

Glossybox

HEY HONEY Trick or treat concealer 15ml 399kr

En aktiv concealer som minimerar synligheten av mörka ringar och reducerar andra missfärgningar runt dina ögon. Dess formula är högpigmenterad och innehåller bland annat Vitamin E och aminosyran prolin som resulterar i reducering och fina linjer vilket ger ett slätare intryck. Produkten passar normal och torr hud.

Har inte privat denna mer än på armen för att se hur konsistensen och täckningen var och den känns som att denna kan bli riktigt bra! Spännande att se sen!😊🙏🏼 concealer är alltid uppskattat att prova nya:)

Vilken är din favoritconcealer? :)

Gillar

Kommentarer