Adventskalender - LUCKA 18

Glossybox

KARMAMEJU Charcoal Balancing Konjac Sponge. 03 - 6 gr 122kr

En super mjuk svamp, perfekt för användning i samband med den dagliga rengöringen av huden. Svampen är 100% naturlig och är tillverkad av rå silke fibrer från Amorphophallus konjak växtrötter. Den har en naturligt hög halt av vitaminer, mineraler och aminosyror, som tillsammans har en renande och stabiliserande pH för huden. Svampen ger en mild peeling, och absorberar överflödigt fett och smuts från hudytan. Karmameju CHARCOAL Bal nansiering Konjak Sponge 03 är riktigt bra att använda istället för bomullsrondeller eller våtservetter.

Fördelar:

100% naturlig konjacsvamp
Berikade med vitaminer, mineraler och aminosyror
Rengör och åter balans
Exfolierar försiktigt
Stimulerar blodcirkulationen
Absorbera överflödigt fett och smuts
Lämplig för fet och oren hud

Användning:

Lägg svampen indränkt i varmt vatten i 3-5 minuter, och se till att den är helt indränkt före användning
Kom till din dagliga rengöringsmedel på svampen
Massera försiktigt ansiktet och kroppen
Skölj svampen noggrant efter användning och hänga den i den bifogade sladden
Svampen steriliseras en gång i veckan med kokande vatten

Denna va väldigt intressant! Måste provas i veckan... har ju Foreo som jag använder varje morgon och kväll men denna kommer självklart provas... :)

Lookfantastic

FIRST AID BEAUTY Ultra Repair Cream (56,7 g) 119kr

Berikad med sheasmör, eukalyptus, havregryn och ceramider, och ger omedelbar tröst åt trött, kliande och flagnande hud. Dessutom skyddar de antioxiderande ingredienserna i denna återfuktande produkt mot fria radikaler. Detta kropps- och ansiktskräm är perfekt för alla som lider av allergiska eksem, psoriasis, atopisk dermatit och många andra mindre hudirritationer. Produkten är säker för användning på känslig hud och innehåller inga parabener, färgämnen eller starka kemikalier. First Aid Beauty Ultra Repair Cream kommer återfukta och lugna din hud, samt förbättra utseendet på fjällande, torra fläckar. Använd efter behov.

Nu har jag inte någon extrem torr hy men ska faktiskt prova denna på nedre delen av benet och kolla om de blir någon skillnad där jag är sådär extra torr just nu. Så kör högra benen och så för vi se resultatet!:)

Är ni sådär vintertorra just nu?

Gillar

Kommentarer