Adventskalender - LUCKA 19

Lookfantastic

ESPA Overnight Hydration Therapy 55ml, 441 kr

En intensiv mask att använda över natten för att vakna upp med en strålande vacker hy. Cikoriarotextrakt hjälper till att förstärka hudens naturliga barriärfunktion, medan konjaksrot och hyaluronsyra återfuktar och jämnar ut. En ren blandning av cederträ, ylang ylang och eteriska lavandinoljor hjälper till att lugna ett upptaget sinne medan inkapslad lavendel försiktigt släpper ut sina lugnande och fridfulla egenskaper när du vilar huvudet på kudden. Passar alla hudtyper.

Älskar ju nattmasker så denna kommer jag verkligen prova. Kör denna redan ikväll ✌🏼⭐️

Glossybox 

NIP+FAB Dragons Blood Fix Serum 50ml, 238 kr

Utjämnande, plomberande och närande egenskaper hos NIP + FAB Dragon's Blood Fix Serum, en lätt lösning som återfuktar hud som har brist av fukt.

Berikat med Dragon's Blood (från Croton Lechleri-trädet), bildar serumet en skyddande film som hjälper till att skydda mot miljöattackare och plumpar ut utseendet på fina linjer och rynkor med blandningen av fuktgivande hyaluronsyra och flätatblomma. Smälter in i huden utan problem, det plumpande serumet främjar en ungdomlig hud och absorberar överflödigt olja för att lämna huden mjuk.

Serum kan man INTE få för lite av av och återfuktning är de bästa. Speciellt nu till de torra vinterhalvåret... hoppas den är bra!!

Vad tycker ni om nattmasker?

  • Skönhet

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
gillar inte nattmasker, gillar mest sheetmasker på 25 min & sen ett serum 😊
nouw.com/lindalinnros
LindaLinnros
LindaLinnros,
gillar inte nattmasker, gillar mest sheetmasker på 25 min & sen ett serum 😊
nouw.com/lindalinnros
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Äääälskar sheetmask! Vilken är din favorit?:) jag gillar att kombinera. Nattmask när huden behöver sig en riktigt djupfultkning och sheetmask är perfekt att både ta med sig på resande fot och hemma när man har lite tid över. Enkelt och lätt!
nouw.com/johannakvarnstrom
Karinsbeautyroom,
Älskar nattmasker för de är de som troligast blir av här hemma. Jag gillar enkelt och nattmask är det enklaste tänkbara.
karinsbeautyroom.wordpress.com
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Kamptrolgot enkelt. Nackdelen ör väl stt de gäller stt hitta en bra då den inte blir för kladdig så de blir äckligt på kudden. Har dock inte två brs faktiskt! Denna ovan och acasias recovery! Den måste du prova! Vilken är din favorit?😃
nouw.com/johannakvarnstrom