Adventskalender - LUCKA 20

Lookfantastic 

THISWORKS Stress Check roll on 8ml 191kr

Uppfriska och lugna dina sinnen med detta fungerar Stress Check breathe in *; en aromterapeutisk rullboll. En terapeutisk blandning, minska känslan av stress genom att helt enkelt inandas eller massera i pulspunkter.

Den drömmande doften är berikad med Eucalyptus för att motverka fysisk och mental utmattning, medan Frankincense essentiell olja ger antiseptiska fördelar. Komplett med lavendelolja, Stress Check hjälper dem som lider av sömnlöshet, nervös spänning och högt blodtryck. Förvänta sig att känna sig stressad och grundligt avslappnad.

Denna doftar mkt lavendel och det ska ju vara lugnande för huden. Men visste inte att de va för sinnet också. Jag som kan ha riktigt svårt med sömnen i vissa perioder borde ju verkligen prova denna då! Man vet ju att man blir otroligt avslappnad av lugn musik och dofter när man är på behandlingar så why not?:)

Glossybox

3INA Makeup The Lip Primer Beige 10 ml, 119 kr

Förbered dina putande läppar för långvarig läppfärg med 3INA Lip Primer; en vattenbaserad lösning som utjämnar ytan för jämn applicering av läppstift. Använd under en läppfärg för en perfekt finish eller till och med över toppen av läppstiftet för en mattifierande effekt. Utan parabener.
Vegan. Plågeri-fri.

Har faktiskt ingen primer för läpparna. Så denna kommer ju då väl till pass. För de ska bli kul och se om läppprodukterna kommer sitta ännu längre.... :)

Gillar

Kommentarer