Adventskalender - LUCKA 21

Lookfantastic

MANE 'N TAIL Body Shampoo 355 ml 89kr

Mane 'n Tail Body Shampoo passar alla hårtyper. Bidrar till att uppnå och bibehålla ett tjockare, längre och friskare hår.

Stärker med fukt och mjukgörande ämnen som bidrar till ett fylligt, glansigt och medgörligt hår som ser friskt ut efter varje hårtvätt.

Användning: Blöt håret och tillsätt schampo. Mängden beror på hårets tjocklek och längd. Produkten masseras in i håret med fingerspetsarna och sköljs sedan ur ordentligt.

MANE 'N TAIL Original Conditioner 355 ml, 159kr

Original Mane 'n Tail Conditioner passar alla hårtyper och bidrar till ett förnyat, glänsande och friskt hår.

Naturliga oljor ger näring till hår och hårbotten och bidrar till att uppnå och bibehålla ett längre, starkare och friskare hår.

Användning: Applicera efter hårtvätt. Massera balsamet från hårbotten och ut i topparna. Låt verka i 1–2 minuter och skölj noga. Torka sedan håret och styla som du vill.

Kan också användas som hårinpackning: Fördela balsamet i handdukstorkat hår. Låt verka i minst 10 minuter innan du tvättar ur noggrant.

Jag har inte sett detta märke innan. Måste säga att jag vart inte så imponerad de första intrycket iallafall. Ska testas under julledigheten!:)

Glossybox

PAUL MITCHELL Flora No.1 Fine Radiance Face Oil
20 ml, ca 349kr

Lätt doftad med ros, lavendel och ylang-ylang
Hjälper till att minska utseendet på fina linjer och rynkor runt läpp- och ögonområdet
Berikat med antioxidanter, inklusive C-vitamin, för att bekämpa fria radikaler och lugna huden.

En högeffektiv ansiktsolja fylld med kraftfulla naturliga antioxidanter och vitaminer som absorberas omedelbart för att ge huden en känsla av snabbare, fastare och glödande strålning.

Den unika formuleringen, som har en lyxigt pulveriserande känsla, innehåller cobnutolja från Mitchells gård. Oljan är mildt sammandragande (producerar en åtdragningseffekt) och fyller med E-vitamin, känd för dess antioxidantegenskaper, liksom vitamin B, vilket ger hudton.

Andra ingredienser inkluderar vitaminrik aprikoskärnolja, kokosnötolja och vetekiemolja för att skydda mot oxidativ stress.

Fine Radiance Face Oil är delikat doftad med Mitchell och Peach's Flora No.1 doft, en blandning av upplyftande blommiga essenser, inklusive ros, lavendel och ylang-ylang.

Åh nej, de verkar som att denna jäkla rosen kommer igen. Vet dock inte hur ylang- ylang doftar. Men droppade en droppe på handleden och tyvärr så känner jag denna rosessensen klart och tydligt... riktigt trist...:(...

Gillar

Kommentarer