Adventskalender - LUCKA 23

Glossybox

INC.redible Jelly Shot Lipstick Ex Revenge 96kr

En ultrahydrerande läppbalsam som innehåller näring och skyddande ingredienser.

Berikad med en fuktgivande blandning av Avocado, Vitamin E och Risbranolja, glider den unika, genomskinliga formeln på ett enkelt sätt för att mjukna och reparera läppar, samtidigt som den ger en subtil färgfärg med en jämn och bekväm finish. Finns i en rad nyanser.

"Ex Revenge": en lyxig 24 karat guld infuserad läppbalsam som ger en subtil glöd.

Känns ju otroligt lyxigt med 24 karat guld i ett läppbalsam. Men själva hylsan känns inte alls lyxig dock... provade den men tyckte den smakade illa... nej denna går bort för mig...:(...

Lookfantastic

AROMATHERAPY Associates De-Stress Muscle Bath&Shower Oil 55ml, 695kr

Känn hur dina stressade eller värkande muskler förs tillbaka till livet genom eteriska oljor från ingefära och svartpeppar som hjälper till att öka cirkulationen.
Perfekt efter en lång dag med skidåkning, efter träning eller trädgårdsarbete, eller när du behöver återhämta dig efter en stor, fysisk prestation som ett maratonlopp. Oljan ger lindring för trötta, tunga ben som får ny energi av uppfriskande och värmande oljor.
Aromatisk lavendel är välkänd som smärtstillare, som också lindrar ömma muskler. En fest för alla sinnen när du är märkt av fysisk stress och överansträngning. Använd i badet eller ta några droppar direkt på musklerna, där de ömmar innan duschen.

Huvudingredienser:
Lavendel - slappnar av musklerna som är stela och strama efter träning.
Ingefära och svartpeppar - värmer och främjar cirkulationen.
Rosmarin - rengör, ger fokus att tänka klart.
Kokosnötolja - mjukar upp huden.

Otroligt trevligt. Tycker ju faktiskt om lavendeldoftande produkter. Men dem har också lätt att bli för stark doftande av just lavendel. Men ska absolut prova. De står några droppar men kommer bli svårt att hälla några droppar. Hade känts lite lyxigare med en pipett flaska i denna. Får köra lite på feeling. En skvätt helt enkelt! Haha!

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Gud vad cool😍
nouw.com/johannna