Adventskalender - LUCKA 3

LOOKFANTASTIC

PERCY & REED PERFECTLY PERFECT WONDER BALM rek 219kr 75ml

Detta mirakel av leave-in balsam förbereder ditt hår med en bra grund till alla stylingprodukter och tekniker. Det är allt du behöver för ett vackert, friskt och felfritt hår.

Oavsett hur du stylar ditt hår kommer du att uppleva att Wonder Balm gör stylingprocessen både enklare och snabbare och samtidigt ger dig mer kontroll och bättre resultat som varar längre. För att vara mer exakt - ett mirakel leave-in balsam, som ger dig (ta ett djupt andetag): fukt, glans, jämnhet, definition, mjukhet, lätt stadga, högt fuktbevarande skydd och ett lätthanterligt hår.

Aldrig sett detta märke förut men så fort jag tog ur den ur luckan så spred sig en fantastiskt doft från denna. Mums! Hoppas den är bra!!

GLOSSYBOX

NOXI DOXI POLLUTION DETOX SCRUB & MASK 75ML rek 250kr

Små silica korn exfolierar mjukt bort torr hud och ger en djuprengöring för huden. Salicylsyra ger tightare och rena porer som ger resultat av en klarare hudton. Produkten kan öka mikrocirkulationen i huden som ger en rosigare hudton.

Användning: Använd endast på kvällen, en gång i veckan, som en mask och en gång per vecka som en skrubb. Som skrubb. Fukta ansiktet och applicera en generös mängd som du masserar in. Undvik ögon och läppar. Var speciellt noga runt näsa, haka och panna. Skölj noga med varmt vatten. Som en mask: Applicera på hela ansiktet och låt verka en minut. Skölj noga med varmt vatten.

​Detta märke har jag erfarenhet sen innan och har skrivit om serien HÄR! Men har ett öppet sinne för denna såklart! 

Gillar

Kommentarer