Adventskalender - LUCKA 5

Lookfantastic

BBB London Ultra Slim Brow Definer 0.09g 191kr

Detta är penna för ögonbrynen i färgen ”Indian chocolate”. Det är en sådan penna som man vrider upp för att få mer produkt. Vattenfast!

Hade faktiskt tänkt köpa en sån här för att göra mins ögonbryn lite mer intensiva i vissa looker så denna kommer väl till pass! Hoppas formulan är lite mer kladdig då jag upplever den mycket lättare att jobba med. Älskar även att den är vattenfast också!✨

Glossybox

Elgon Refibra Concentated Restoring Mask 300ml ca 170kr

Ändamål
Återställa något hår skadas av överdriven styling eller exponering för hårda element tillbaka till sin fylligt, mjukt, vacker själv, med föryngrande egenskaper inom Elgon s Koncentrerad Återställa Mask.
Metod
När håret är fuktigt, massera produkten i fibrerna och hårbotten med omsorg. Lämna det att fungera i några minuter och skölj sedan ut det. Upprepa denna process vid behov.
Varför det fungerar
Marine lavar ger en helt viktig antioxidant effekt medan en kombination av viktiga mineraler och glycerin återfuktar och ger elasticitet till hår fibrer, vilket gör den stark och mjuk. Slutligen, untangling egenskaperna hos polymera konditioneringsmedel ökar kam-förmåga och glans.

Aldrig hört om detta märke och svårt att hitta information på nätet. Doftade på den men slogs inte av en wow doft, men såklart kan ju innehållet vara riktigt bra. Kul att testa produkter som man heller inte sett någonting av. Mitt hår är kaos, torrt som fnöske om man säger så va... så hoppas denna funkar för mig! 

Har ni sett dessa märken någongång?

Gillar

Kommentarer