Adventskalender - LUCKA 7

Lookfantastic

EYEKO Black Magic Mascara 8 ml 229:-

Bästsäljande, prisbelönt 3-i-1 formula för volym, längd och vacker fransböj. Innehåller vårdande keratin och sheasmör. Böjd helixborste för maximal kontakt med fransarna som lyfter, formar och ger volym. Carbon Black. Effektiv zero-waste tub som gör att mascaran inte torkar ut. Tvättas bort med varmt vatten.

Fick intrycket av lite ”billig” mascara p g a förpackningen faktiskt. Aldrig sett DN mascara i en sån här tub. Så nyfiken på om den kommer motbevisa mig!

Glossybox

YOUTH LAB Oxygen Moisture Cream For Normal Skin 50ml 242kr

A light, hydrating moisturiser. Providing long-lasting, 24-hour hydration, Oxygen Moisture Cream For Normal Skin softens and protects. Formulated with vitamin and antioxidant rich ingredients, the non-greasy and fast-absorbing cream repairs free radical damage whilst restoring softness and shin.

Nytt märke för mig. Ska vara lätt återfuktande med vitaminer och antioxidanter. Denna är
För normal hy så får se om jag kanske behöver tillsätta någon droppe olja. Men ska bli intressant att se om den räcker som den är för min hy som går lite mer åt de torra hållet.

Gillar

Kommentarer

Karinsbeautyroom,
Jag har testat Eyekos mascara i den blå tuben som jag fick i en glossybox och den var kanon på mig. Massa svart färg som inte la sig under ögat eller smulade alls efter en hel dag, gav inte jättemycket längd vilket jag gillar men lite volym. Kanon till vardags när man bara vill se lite fräsch ut.
karinsbeautyroom.wordpress.com
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Tack för din input! 😍🙏🏼 tyvärr har jag otroligt korta fransar så skulle behöva längd. Men att den inte smular är bra för upplever att de är många som gör de. Vad tycker du om förpackningen då? 😊
nouw.com/johannakvarnstrom
Karinsbeautyroom,
Funkade alldeles utmärkt faktiskt, var också tveksam i början.
karinsbeautyroom.wordpress.com
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
ska bli spännande att prova. gillar ju när de är lite nytänk i produkter. Och detta är verkligen en av dem alla... men somsagt, öppet sinne😊✌🏼 Trevlig helg!
nouw.com/johannakvarnstrom