Adventskalender - LUCKA 8

Glossybox

ORYZA BEAUTY Dewy glow skin beauty balm 25ML ca 140kr

Developed as an all-purpose skin and lip balm with UVA and UVB filters for sun protection, it is moisturising, anti-inflammatory, protective and soothing for all skin types.

Formulated with key functional botanicals; rice (Oryza sativa) germ oil, Jojoba oil, Shea Butter, Vitamin E, Sunflower and Safflower Seed Oil extract.

Perfect for general use and adding that dewy glow to your makeup.

Blev verkligen glad när jag såg var det var i denna lucka. Lite glow tackar väl inge nej till, speciellt inte nu i dessa vinterfnasiga tider? Gillar att den är multifunktionell då den kan användas på ansikte, naglar och läppar. Provade den på handen och läpparna. Otroligt skön på läpparna och på handen tycker jag verkligen den ger ett dewy och glowigt intryck. Stannar kvar länge på läpparna också. Jag får prova på ansiktet lite senare då jag inte har en ansiktsmask på mig, hehe...

Lookfantastic

MOLTON BROWN Jasmine & Sun Rose Bath & Shower gel, 300 ML 240 kr

En härligt doftande och löddrande kroppsrengöring som kan användas dagligen.

Toppnot: hallon, bergamot och persika.
Hjärtnot: jasmin, osmanthus och ros.
Basnot: labdanum, patchouli och mysk.

Jag har faktiskt redan hunnit testa denna. Som ni ser ovan så fanns även doft av ros i denna produkt. Men hade öppet sinne och en förhoppning över att jasmindoften var i övertag. Men hade en förvarning att så inte va fallet då dem båda ligger som hjärtnoter. Så nej, denna gick inte alls hem. Men formulan var riktigt bra. Känns otroligt återfuktad efteråt och känslan av att behöva smörja mig efteråt va faktiskt noll. Otroligt len! Så en annan doft bara så hade den vart grym. Älskar även att den är gelbaserad då passar den även perfekt att använda med en scrubhandske. När dem är gelbaserade så håller produkten sig längre kvar på kroppen då när man jobbar med den än en vanlig formula som rinner av först. Så måste ändå ge en stor tumme upp för denna! Måste kolla upp vad det finns för fler dofter:)

  • Skönhet

Gillar

Kommentarer