Adventskalender - LUCKA 9

Lookfantastic

REGENERATE Enamel Science Advanced Toothpaste, 75ml 119kr

En unik, vattenfri formula med exklusiv och kliniskt bevisad NR-5™-teknologi som tillför samma mineral som tandemaljen är gjord av. Det innebär att tandemaljen repareras och skyddas med regelbunden användning.

Emaljen är den yttre beläggningen på tänderna som naturligt skyddar kärnan mot skadliga syraattacker. Trots sin hårdhet, utsätts denna emalj dagligen för erosion som orsakas av mat och dryck, men nu kan denna tidiga erosionsprocess stoppas med Advanced Toothpaste och dess unika NR-5™ -teknologi. Med regelbunden användning förstärker och skyddar denna tandkräm tänderna mot karies och svaghet genom att återställa emaljens mineralinnehåll* och tändernas ursprungliga vithet.

Den innovativa formulan har en tjock och rik textur, tack vare sin höga koncentration av ingredienser, medan uppfriskande mint kommer att göra att munnen känns och luktar fräscht hela dagen.

Ni blir ju säkert inte förvånade om jag skriver att jag blev besviken när jag öppnade denna lucka. Tandkräm, really? Men självklart ingår den också i skönhet. Men trots de tycker jag de är trist. Provade denna imorse och själv är jag extremt känslig när de gäller starka tandkrämer. Det går bara inte. Föredrar milda med en lätt mint smak. Men blev chockad när jag såg att de var en massa små glitterkorn i den. Detta går totalbort för mig. Varför dessa glitterkorn? Är de nr5 teknologin? Nej, de känns bara inte bra.. att stoppa massa glitter i käften, morgon och kväll. Är jag fjantig?

Glossybox

PANIER DES SENS RAISIN RESSOURÇANT 30ml ca 60kr

En handkräm från Frankrike med vitt druv-extrakt, antioxidanter och sheasmör (fuktgivande). Näring, skyddar och mjukar huden. Den här skonsamma krämen vårdar, skyddar och mjukar huden.

Denna tycker jag är fantastiskt skön! Underbar doft som inte känns ”parfymig” utan riktigt fräsch! Sjönk fort in i huden men känslan av väldigt återfuktande händer efter och inte alls kletiga händer som man får känslan av på vissa handkrämer. Återfuktande utan kletig känsla, mycket viktigt! Denna kommer få följa med i min väska! Great! Kan inte vara utan handkräm i dessa tider. Torra händer är ett big no!

Gillar

Kommentarer