After sun sheetmask

{{PR-utskick}}

Efter att ha spenderat lite i solen nu så tänkte jag passa på att prova denna... (😂LÄS NEDAN OM MITT MISSTAG) Men jag tar de betydligt lugnare med solen dels för medicinen och dels för att jag faktiskt börjar tänka överlag på vad solen har för nackdelar för huden.

Fick lite ansiktsmasker och tyckte denna 👇🏼va perfekt att prova efter att ha spenderat lite tid i solen!

Jag tyckte denna masken var riktigt skön. Den satt verkligen fast och jag t o m städade och fixade när den satt där och den rörde sig inte en millimeter. Nästa gång kommer jag prova stoppa denna i kylen då jag kan tänka mig att den blir ännu skönare just när de är en "after sun". Doften var helt ok och den återfuktade också bra. Jag har ju otrolig känslig hy just nu och min hy klarade denna galant. En väldigt mjuk och följsam mask måste jag verkligen säga. Så kan verkligen rekommendera denna.

Det jag tyckte va lite minus - med denna var att i förpackningen sitter masken mellan två plastfilmer som man ska dra av innan användning. Men på dessa plastfilter låg det massor med produkt som gick förlorat. Försökte plocka upp så mycket som möjligt och dra av och lägga på masken. Men upplevde att den produkten inte sögs upp från huden då de kändes som att de la sig "över ansiktsmasken" och orkade inte tränga sig riktigt igenom och in i huden. Masken kunde också vart lite större vid kindpartiet då den inte tog hela området (som ni kan se på bilden). Priset kring denna masken är 80kr och finns att köpa på Åhléns.

Har flera från detta märke som jag ser fram emot att prova! 😃

(Skrattar bara jag tittar på dessa bilder!😂)

Jag visste inte om de var mitt ansikte som de va fel på eller om de va masken som va helkonstig. Den var väldigt hård och formade sig verkligen inte efter ansiktet. Tröck man in masken någonstans så åkte de ut någon annanstans. Ja ni ser ju på bilden hur de såg ut och hur jag verkligen försökte på olika sätt. Men fick ju ta av masken för de gick ju inte.

Efter jag skrivit på bloggen och instagram om detta så kommenterar företaget med en glimt i ögat. Har du provat tagit bort skyddsplasten på båda sidorna? När jag läste denna kommentar började jag skratta hysteriskt så tårarna rann och jag avpublicerade mitt inlägg och tog bort mitt instagram inlägg. De va ju skyddsplasten som hade gjort masken så hård och oformbar såklart. Ändå så kände jag på den och hade inte en tanke på att de va plast på båda sidorna😂 mailade med hon på företaget och hon ville skicka nya så jag kunde få göra ett nytt försök och de va en väldigt rolig kommunikation och jag har bjudit både henne på ett gott skratt. Hon var ändå otroligt professionell i detta och tog detta som lite kritik att kanske skriva bättre att de va skyddsfilm så inte någon annan gör samma misstag som jag. Men är de ens möjligt tänker jag?!😂

Har bjudit på denna story för både vänner och kollegor och familj och alla har skrattat hejdlöst. Kan väl säga att dem blev nyfikna på denna mask iallafall! 😂

#finino #ansiktsmask #aftersun #sheetmask #recension

Gillar

Kommentarer

Tina,
Haha! Vilken rolig och härlig historia 😊 kul att du delade med dig av den!
www.finest.se/tinahansen