Amelie Soie

Har länge vart nyfiken på Amelie Soie, och äntligen fått turen att få prova en hel del!

Amelie Soie – Beauty Essentials är framtagna av auktoriserade hudterapeuter. För att förenkla din skönhetsrutin så att du kan bli den bästa versionen av dig själv. Amelie Soie står för noga utvalda material, hög kvalité och gedigen kunskap.

▪️◾️◼️⬛️◼️◾️▪️

▪️◾️◼️⬛️◼️◾️▪️

När jag va på Daisy Beauty Expo så fick jag med mig hem en otrolig generös goodiebag hem, gissa om jag blev glad. Goodiebagen innehöll ett borstset, makeup Beauty cleaner, sleep mask, beauty towel, beauty bandeau.

Materialet på handdukarna är otroligt mjukt och älskar dem! Använder min Beauty bandeau varje gång nu när jag gör min hudvårdrutin. Borstarna har jag också provat, otroligt mjuka och lätta att både plocka upp pigment med och blenda med. Jag saknar dock lite fler små borstar men dem som finns är verkligen otroligt bra. Gillar även att den kommer i denna väskan då jag själv hatar att dem ligger läst i en stor necessär (som man lätt kan torka av om de blir smutsigt)! Vill att mina borstar ska ligga skyddade så stråna inte förstörs. Tycker även om designen på dem, enkelt och cleant... precis som lilla Johanna vill ha de!

MAKE UP BRUSH collection 7 pinceaux 1195 kr

Borstarna har en unik sammansättning av kristallfibrer. 7 olika borstar för olika ändamål i en necessär men som också rymmer din övriga make up. I början av 2019 kommer även borstarna att säljas separat.

MAKE UP BEAUTY CLEANER 69 kr

Denna tvättar du dina borstar med genom att sätta den på fingrarna. Använd en mild tvål alt. shampoo. För borsten över cleanern med lätta cirkelrörelser. Skölj ur ordentligt.

BEAUTY TOWEL COLLECTION 615 kr

Produkterna avlägsnar din make up och gör rent huden med bara vatten, varken bomull eller make up remover behövs. Är mild mot din hud och passar alla hudtyper.

Handdukarna är tillverkad av polyester och dess sammansättning av fibrer gör att den löser upp makeup skonsamt. De löser även upp vattenfast make up (även vattenfast mascara)..
Handdukarna har två olika sidor. En med kortare fibrer som avlägsnar make up och en sida med lite längre fibrer som skonsamt peelar huden.

Användning: Blöt handduken i varmt vatten så att den är genomblöt, vrid ur och massera över ansikte & hals. För att avlägsna ögon-makeup, håll mot ögonområdet en stund och massera sedan i mjuka cirkelrörelser.

BEAUTY BANDEAU 125 kr

Använda produkten i duschen för att skydda ditt hår från att bli mindre frasigt & fuktigt eller när du tvättar av ditt smink eller/och gör din hudvårdsrutin. Gjord av mjuk och följsam mikrofiber.


Är otroligt nyfiken på deras beautyroller också. Speciellt den stora som ska vara bra bland annat för celluliter som jag har lite på låren. Skulle vara kul och se vad den skulle ge för resultat.

Är de något ni skulle vilja se?

  • Skönhet

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Så fina produkter 😍
nouw.com/louiseanderssons