amika🌾

Tycker verkligen om mÄnga av dessa produkter och har verkligen funnit nya favoriter, minst sagt!!

HÄrschampoot va super, inte alls uttorkande som jag upplever mÄnga schampon. Tanglersprayen va helt ok, den reder ut bra men upplever att mitt hÄr blir jÀttefort fett av denna sÄ tyvÀrr inte en produkt för mitt hÄr.

Volymsprayen var Àven den bra. Doftar otroligt! Ger en lagom textur och de jag tycker Àr ett mÄste att man ska kunna borsta ur den, vilket gÄr att göra.

NĂ€r jag skulle prova torrshampoot sĂ„ körde jag pĂ„ morgonen och under dagen pĂ„ jobbet glömde jag som bort att jag provade en ny produkt. Gick runt och sniffade och undrade, vem Ă€r de som doftar sĂ„ jĂ€kla gott? Till jag insĂ„g att de var ju jag! BerĂ€ttade för kollegorna och dem skrattade gott Ă„t mig, kan jag sĂ€ga. Älskar den verkligen! Denna har blivit EN av mina favoriter helt klart!

Har rĂ€tt torrt hĂ„r sĂ„ igĂ„r kĂ€nde jag att de va dags att prova hĂ„rmasken. Efter att ha haft den i cirka 10 minuter i hĂ„ret sĂ„ sköljde jag av. Fick inte alls den kĂ€nslan som jag hoppades pĂ„. Klev ur duschen och tyckte mitt hĂ„r kĂ€ndes torrt och satte upp i en tofs utan att borsta den. Kom sedan pĂ„ nĂ€r jag skulle gĂ„ och lĂ€gga mig att fasen nu borstade jag aldrig hĂ„ret och va beredd pĂ„ lite av ett kaos i hĂ„ret morgonen dĂ€refter... Men SITT I BÅTEN (som min kĂ€ra pappa brukar sĂ€ga). Vaknade och satte upp de i en tofs nĂ€r jag vaknade, sminkade mig och gjorde allt jag ska göra. Fick lite brĂ„ttom och tĂ€nkte att nej juste, glömde ju att borsta hĂ„ret... drog igenom med hĂ€nderna och inser hĂ€r...va? Jag behöver inte de? De va sĂ„ jĂ€kla lent! Jag Ă€r i chock! Jag har inte upplevt detta innan? Att jag gĂ„tt och lagt mig dagen innan och inte vaknat till ett totalt hĂ„rkaos? HĂ„ret har varit fantastiskt idag. NĂ€r jag kom hem sĂ„ tog jag ur tofsen och mitt hĂ„r kĂ€ndes verkligen annorlunda, volym och de sĂ„g sĂ„ friskt ut! Ja FRISKT Ă€r verkligen ordet! Behöver jag ens kommentera att jag ÄLSKAR denna hĂ„rmask?! wow wow wow!!!

Jag gillar ju annars enkelt, cleant, stilrent och allt sÄnt. Men assÄ dessa förpackningarna Àr ju helt underbara! Man blir bara sÄ glad nÀr man ser dem och dem piggar verkligen upp i hyllan. Mer AMIKA till folket!!

Mer AMIKA till folket!! đŸ™đŸŒ

Har du provat nÄgon frÄn Amika?

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
SĂ„ grymma produkter! 😊
nouw.com/lindalinnros