Björk § Berries

✖️Pressutskick✖️

"White Forest är en sensuell och melodramatisk doft av trä och frisk skogsluft från den svenska skogens djup i en spännande och mystisk kombination av björk och tall. White Forest är en serie av parfym, kroppsvårdsprodukter och produkter för hemmet för honom och henne som innehåller naturliga och ekologiska ingredienser av högsta kvalitet. Hudvårdsprodukterna är baserade på ekologiska björkextrakt som tonar huden och gör den mjuk, fast och spänstig. Vi har tagit det bästa skogen har att erbjuda för att utveckla effektiva produkter som alla är tillverkade i Sverige."

Det är så Björk and berries själva beskriver deras White Forest-serie. Måste bara börja med att prata om designen på dessa produkterna från Björk & Berries. Med handen på hjärtat måste jag säga att designen är det snyggaste jag sett. Älskar designen och detta är produkter man verkligen skulle vilja ha synligt inne i badrummet. Tycker dem verkligen ser så himla lyxiga ut och jag älskar kombinationen med vitt och guld. Enkelheten och mönstret är verkligen så snyggt och fräscht! Där har dem i mitt tycke inte kunnat gjort de bättre med design och utseende. Har t o m det stora fotot som skärmsläckare på min nya Macbook. Det säger ju ganska mycket om hur mycket jag älskar dess utseende, haha!


Om vi ska prata om handcremen så tycker jag för det första att doften på denna handcreme är heeelt fantastiskt. När jag för första gången provade den kom jag på mig själv att jag luktade väldigt ofta på mina händer. Alldeles lagom med doft och jag tycker verkligen de är en doft som passar lika bra på män som på kvinnor. Den går otroligt fort in i huden och blir alltså inte alls kladdig. Dock tror jag den inte passar på den riktigt torraste. En stor nackdel med denna var dock att när jag öppnade den så blev det som ett tryck i förpackningen så de bara öser ur produkt. Får lite ångest av sådant slöseri av en såpass bra produkt. Och därför har den tyvärr inte följt med i fickan längre. Vill ju inte att de händer någon olycka och att man råkar få värsta fläcken på kläderna. Detta är väldigt synd då jag annars älskar den! Undrar varför de blir sådant tryck i den?

Sist men inte minst så ska vi prata om deras Cleansing gel formula. Funkade riktigt bra på mig vilket jag vart glatt överraskat då jag har haft svårt att hitta en cleanser som jag faktiskt tycker gör sitt jobb. MEN jag hade sååå svårt med doften. Den har en underton av lera som inte går hem hos mig. Tänk om den hade doften som handcremen. Då hade den vart dröm! Men den gör verkligen sitt jobb så de vart jag otroligt glatt överraskad av då jag haft svårt att hitta en som jag faktiskt tycker får bort makeupen. Otroligt härlig i konsistens och älskar att de är i en pumpflaska.


Är otroligt nyfiken på resten av deras produkter och kommer definitivt vilja prova flera!

🔆

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Åh, älskar också designen på dessa produkter 😍 Låter som riktigt genomtänkta dofter dessutom 💖
nouw.com/janielindahl