BLACK FRIDAY shoppingen!

Jag måste börja med att säga att jag älskar denna tradition, black friday. Många tycker att de är att hets konsumera och många är verkligen emot detta. Men de man kanske inte tänker på är att många av sakerna som är extremt rabatterade är annars en omöjlighet att kunna köpa för någon annan som faktiskt inte har den möjligheten ekonomiskt. Självklart ska man tänka sig för, de kan ju bli en hets att man köper helt onödiga saker.

Många av sakerna jag köpt nu hade jag inte annars haft möjlighet eller kanske prioriterat att köpa om de inte vore för rean, vissa saker har jag suktat efter länge och bara väntat in.

Men nu till de roliga. Det enda jag inte fotat är ett täcke jag köpte på Jysk som var extra varmt. Sov med de första gången inatt och kan säga att jag INTE frös, så jäkla nice! Köpte även en till likadan pläd som jag redan har. Se bild på den HÄR!

Äntligen blev denna Foreo Luna Fofo min. Har endast haft Foreo play vilket jag älskade så denna ska bli så rolig att testa. Har hört så bra om den och drömmen vore ju självklart att ha alla i samlingen, men nästa blir helt klart Foreo Ufo. Tyvärr sjukt dyr men de kanske får bli till nästa Black Friday? =) Denna goding (Foreo Fofo) fick jag för 30% rabatt på Åhlens. Hade kunnat fått den för 50% om jag hade haft lite is i magen, men denna var jag rädd att den skulle ta slut så jag slog till på en gång! Vilket var tur, för slut tog den, hehe... Jag hade dessutom ett presentkort från Åhlens som jag använde till denna så med allt sådant borträknat så blev de inte mer än 300 kronor för mig att betala för den... amen hallå vad braaaa!!

Ojojoj, som en godispåse för en skönhetsnörd som jag. Alla dessa produkter ovan fick jag på 50% rabatt vilket blev 1300kr. Helt otroligt! Har ni provat något utav detta?!

Köpte en del jeans också. Egentligen skulle jag behöva lika mkt till. Speciellt blåa och svarta då de går åt, men någon typ av broms va jag tvungen att lägga till. Men dessa blev de från NAKD iallafall, där de var 30%, så detta gick på 800kr. Otroligt sköna. Det enda jag kunde störa mig litegrann på var att de va fejkfickor i fram. Älskar ju fickor där, men satt i övrigt så bra så kunde bara inte skicka tillbaka dem, hehe...

Denna dröm, ja min stora kärlek just nu. Herregud vad jag längtat efter denna högtalare från Marshall (Stanmore). Hoppades så innerligt att de skulle vara rabatt på denna då jag hade tänkt köpa den vilket som. De va 400kr rabatt på den så jag slog självklart till! Med frakt och allt så gick den loss på 1850 kr! Så glad!

Väntar fortfareande på ett paket till men de visar jag när de kommer, troligtvis nästa vecka!

Vad tycker du om mina köp? Vilken hade du helst velat ha? =)

#blackfriday #foreo #nakd #marshall

  • Vardag

Gillar

Kommentarer