Bubblande ansiktsmask

{PRESSUTSKICK}

(Har fått denna som pressutskick och jag skriver om denna produkt för att jag själv vill. Mina åsikter är helt ärliga)

Kunde inte hålla mig så var tvungen att prova denna mask😊

Här ser ni hur masken börjar bubbla! (Drog fingret på pannan så ni ska se). När jag skulle sätta dit den på ansiktet så började den bubbla ganska fort efter jag hade öppnat förpackningen. Den kom väldigt nära ögonen och jag försökte dra ut den men då fick jag bubbel i ögonen. Så de sved satan i gatan i ögat. Så fick ha ögonen stängda under hela tiden. Hade velat att hålet runt ögonen va större så de inte va så nära. Men var oförberedd på att den skulle bubbla upp så fort så man får vara lite snabb kring ögonen och börja med att masken sitter bra just där:)

Den va väldigt skön när den bubblade och den doftar otroligt gott! Hade nog velat att den kändes en aning mer återfuktande efteråt... Den hade fått stort plus om masken  hade gått ner lite mer över käkbenen mot halsen.

En skön mask ändå för det priset (tror de är 39kr). Men tror nog den passar mer för ngn med normal hy än extremt torr som min hy just nu... 😃👍🏼 Men jag kommer definitivt köpa denna när min torra hy återgår till ett "normalt tillstånd"... 

#pressutskick #ansiktsmask #masq+

Gillar

Kommentarer