Buss som kör ner i vattnet!

En riktigt rolig kväll måste jag säga och ser inte en dag ut äldre än 23 år tydligen, haha!

Igår var vi ut med jobbet och hade verkligen en svinkul kväll! Det började med att vi åkte med "Ocean Bus" som alltså är en buss som också åker ner i vattnet på en guidad tur i vårt fantastiskt fina Stockholm. Riktigt bra guide var de, även fast turen kanske va liiiite för lång för min smak. Har ju svårt att sitta tyst, lyssna och stilla så länge. Men de va verkligen fantastiskt väder och ni ser ju bara dessa bilder hur vackert de va.

Detta var chauffören, ett riktigt original. Han påstod sig själv vara en av Sveriges mest fotograferade person, haha!

Sedan när denna turen var färdig så vart de en liten prommis till Restaurangen Jureskogs. Fantastisk mat och åt den godaste burgaren jag någonsin ätit och vilka milkshakes! Våran chef spår dessa och sa dem ska vi ha, men vi måste spica upp dem lite. Så hon kom på någon ny där med att ha sprit i och bartenderns med restaurangen gick självklart med på detta och fixade supergoda. Chokladmilkshakes med apelsinlikör (smakad exakt som romerska bågar) och sedan var de vaniljmilkshakes (med vaniljlikör i). Herregud så gott de va. Jag som är en riktig gottegris var ju i himlen!!

När vi va mätta och belåtna och lagom glada i hatten gick vi vidare till någon bar som hette "Rigoletto". Supertrevligt ställe där vi hängde kvar för några drinkar innan de bar vidare mot "Golden Hits"....

Har inga bilder från Golden Hits och likabra va väl de, haha! Nerå, men sjukt kul kväll med mycket dans och skratt! Riktigt roligt gäng! Att jag blev ombedd att visa leg för att få komma in värmde ju även ännu mer i hjärtat då de va åldersgräns 23 år. Känns ju ändå rätt grym då jag fyller 31 om exakt en vecka, haha!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Jäklar vilken kväll 🙈 drog du av nån låt på Golden hits? 😂
nouw.com/louiseanderssons
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Haha, nej jag gjorde inte de.... jag skäms så mkt av männsikor som ställer sig på ett sånt ställe och ska sjunga lugna smörlåtar... så vi gick och öööööste på dansgolvet... älskar att dansa!! 😍😍
nouw.com/johannakvarnstrom