By Terry - hyaluronic hydra-powder

-Inlägget innehåller adlinks-

Vissa produkter är bara ett måste i sin sminkrutin, och denna är en av dem!

Det finns verkligen vissa produkter som verkligen har sin plats, och TAR sin plats i sin sminkrutin. Den gången jag fick händerna på detta puder så blev min sminkning verkligen så fin. Jag pratar om by terry hyaluronic hydra-powder! (adlink) MAGI! ✨

Jag är en torris och puder på de är som att gräva sin egen grav även fast jag anser att de dock är ett måste för att mätta de flytande produkterna med. Många av dem pudrerna jag har använt och verkligen gjort att jag känt mig torr som fnöske, trots setting spray med fukt och allt sådant.

Men detta puder är verkligen en dröm! Pudret gör att min flytande cc Cream sätter sig, men den gör inte min hy torr. Den känns inte på huden och man sveper den bara lätt över. Den är dyr absolut, men den ÄR något så jävulskt dryg också. Jag har haft min sen jag vet inte hur länge tillbaka (minst ett år) och då är den inte i närheten att påväg att ta slut.

Har ni inte provat denna så är de ett MÅSTE! Ni kommer INTE bli besvikna! Den har nu ett annat utseende än min (vilket bevisar att jag haft den ett tag 😂).

Varför inte passa på att satsa på denna magiska produkt på Black Friday?

Vilket är ditt "måste" i din sminkrutin just nu? Vad har jag missat? Tipsa mig!

Gillar

Kommentarer