CAIA Cosmetics

En palett som passar mig i smaken då jag älskar dessa varma toner... MEN....

Bibbz signatur Eye palett är en otroligt fin palett som man kan göra många looks med. Gillar också att man kan använda skuggorna "London" och "Ibiza" som highlighter. Dena ena är kallare (Ibiza) och den andra varmare (London). Även fast jag tänker att dessa två borde byta namn med varandra, Ibiza tänker jag som varmt och London kallare?... yeye...

Bruna och svarta levererade inte... den bruna va hopplös och jag får verkligen inte den att sätta sig och för mig är den omöjlig att blenda då den blir fläckig, liksom den svarta va också svår men ändå snäppet bättre än den bruna. Konstigt att den inte alls levererade då de ska vara samma pigment på alla vad jag förstod de som (förutom dem metalliska såklart). Jag bytte borstar och då upplevde jag skuggorna annorlunda, men jag tycker inte att man ska behöva göra de. Man vill ju ha skuggor som funkar med de flesta borstar? Men annars är de andra skuggorna är fantastiska och levererar riktigt bra! Gillar dessa varma toner som verkligen är i min smak!

Låt oss prata om dem metalliska skuggorna. Ä L S K A R dem! Wow! Formulan är lite smörig precis som jag vill ha den. Påminner mig exakt om makeupgeeks foiled ögonskuggor som jag älskar. Jag har blanda annat "Certain Call" från Makeupgeek sen innan som jag inte såg någon helst skillnad på Caias "St barts". De gick inte att se skillnad på dem alls faktiskt, men måste säga att "St bart" satt lite hårdare och suddades inte lika lätt bort. Vilket kan både vara positivt och negativt. Men oftast när jag använder metalliska så trycker jag oftast dit dem och blendar dem inte så mkt.

Men kommer absolut använda denna i framtiden vilket jag gjort. Men de som är tråkigt är ju just att dem mörka inte blir bra vilket gör att jag inte riktigt kan lita på att dem kommer leverera som jag vill. Så måste komplettera med andra mörkare skuggor då jag verkligen oftast vill ha antingen en svart eller en brun skugga för att ge globlinjen ett extra djup precis längst in vid ögat. Synd, annars hade denna palett vart perfekt då jag älskar färgerna annars. Detta gör att jag inte tycker den är värd priset då jag alltid kommer behöva komplettera den och att den inte fungerar ensam OM man nu inte behöver den bruna och svarta nyansen vilket jag alltid vill ha.


CAIAS egna borstar (Ultimate brush kit) diggar jag riktigt mycket faktiskt. Känner verkligen att jag vill komplettera upp med ögonskuggsborstarna. Dem är mjuka, plockar upp pigment väldigt bra. Älskar dem flesta faktiskt och använder dem dagligen. Är väl några borstar i detta kit som jag dock inte använder. Bland annat ”fan” borstarna är något jag inte använder, oavsett märke. Men favoritborsten som jag älskar och som står ut lite mer är "F04". Den använder jag till bronzer och contour. Den gör verkligen jobbet själv. Grym borste!

Sedan har vi Caias ansiktspalett Classy som består av en contour, bronzer, rouge och highlight. Denna gillar jag skarpt och denna är verkligen användarvänlig. Dock använder jag inte bronzern och contour till just detta då jag inte tycker den plockar upp pigmentet så bra, men använder den som en vardaglig palett om jag ska iväg och till att markera globlinjen. Highlighten använder jag som guldig skugga på ögonlocket och de andra bruna i ögongloben och där är dem riktigt grymma. Rouget är en av mina favoriter, älskar färgen och pigmentet är riktigt bra så där kan man få vara lite försiktigt istället. Men gillar denna palett riktigt bra! Dock liiiite i de dyra laget tycker jag. Men använder den dagligen så tycker den ändå är värd de =)

Bibbz Signatur eye palette 575 kr

Ultimate Brush kit 995 kr (kampanj)

Classy palett 395 kr

Produkter nämnda säljs endast på Caia Cosmetics egna hemsida.

  • Skönhet

Gillar

Kommentarer

FFRN
FFRN,
Älskar hennes blush brush och rouget i classy paletten är otroligt fin😍🙌🏼
nouw.com/ffrn
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja den använder jag dagligen som rouge borste! Och ja, de är faktiskt min favorit! SÅÅ JÄKLA FIN!
nouw.com/johannakvarnstrom
mollyrodin
mollyrodin,
Vill verkligen ha borstarna 😍 paletten är ju fin men många olika delade meningar om det och jag tror jag har dem färgerna redan liksom.
nouw.com/mollyrodin
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja de är ju inte direkt någon palett som inte redan finns. Så risken är somsagt att man känenr som du att man redan har den. Vilket kan vara en stor miss från Caias håll. Men hon menar ju på att de är sådana här nyanser hon gillar och därför valde hon dem. Men borstarna är riktigt bra! Rekomenderar dem starkt!!😀🙏🏼
nouw.com/johannakvarnstrom
mollyrodin
mollyrodin,
Bra det iallafall! Ja det är ju det hon säger. Personligen förstår jag inte riktigt varför man satsar på att lägga ut något på marknaden som "redan finns"..... Nu säljer ju hennes grejer bra eftersom hon är hon, och jag gillar henne också. Det är en fin balans det där att erbjuda något unikt på marknaden och samtidigt kunna sälja till så många som möjligt. Jag får helt enkelt vänta på att caia släpper en ögonskuggspalett som är mer unik 😊 Men är som sagt himla sugen på borstarna!
nouw.com/mollyrodin
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja jag förstår vad du menar, och kan hålla med. Men som du säger så säljer hennes grejjer ändå trots att de inte är något nytänk så då kan jag förstå att hon heldre gör något hon älskar och kan stå för. Att hon skulle ha t ex en turkos skugga mitt i allt känns väldigt inte "hon". Vad jag har sett och sådär. Hennes ansiktsborstar rekomenderar jag men jag kommer även köpa henes ögonborstar. Får en känsla av att jag kommer gilla dem också. Men nästa palett som jag drömmer om nu, de är Natasha Denona... herregud😍🙏🏼
nouw.com/johannakvarnstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Jag är riktigt sugen på att testa hennes makeup. Tråkigt att dom mörka inte va så bra 🤔😫
nouw.com/louiseanderssons
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja så jäkla synd för då hade man inte hela tiden komplettera. Men har min svarta från make up store som jag gillar (pollution) och den tar inte så mkt mer plats sen har jag även en brun därifrån också (deadly). Men hade vart skönt om hela paletten hade funkat. Då hade de vart fullpott. Brunt och mörkt använder jag liksom hyfsat mkt... Vad är du sugen på att prova då? 😀
nouw.com/johannakvarnstrom