Caia necessärerna 

Ja de hände. Jag beställde dem...

För de första så har jag känt ett tag att min nuvarande inte räcker till. (Ja de är necessären som krymper inte mitt smink som ökar, hmm.... haha!) Sen gillade jag att de va ett material som man kunde torka av och tyckte ändå de va ett bra pris för en såpass stor necessär. Det fick alltså bli den ljusblåa och rosa till att ha hemma. Sedan när jag ska iväg blir de en rosa/ljusblå och den bruna.

Jag måste dock säga att jag blev lite besviken på de två stora. Trodde att dem va bättre och att de va samma princip som deras förra. Att man lägger fäller upp den upptill så man får bra översikt vilket man verkligen inte får i dessa. Stort minus... hade jag vetat de hade jag nog antagligen inte köpt dem. MEN däremot den bruna är jag helnöjd med. Denna kan jag fälla upp helt och jag gillar också att jag kan stoppa ner mina borstar där. Annars har jag fått ta med hela mitt borstset och de tar en massa plats när man behöver skala ner.

Somsagt så sväljer den rosa och ljusblå mkt men hade föredragit att de va mer ”öppna” när man drar upp dragkedjan. Inte att man fäller upp hela som den bruna för då far ju allt ut men att där dragkedjan sitter kanske skulle varit ända ut. Ni kanske förstår vad jag menar...

Vilken necessär är din favorit?!

Gillar

Kommentarer