CAIA Setting spray och bronzer

Behövde verkligen en setting spray och tänkte varför inte prova den från Caia när jag ändå ville prova deras bronzer. Alltså jag är sjukligt glad att jag tog de beslutet kan jag säga. Damn! 🙏🏼

Jag bara måste börja med att berömma deras förpackningar då dem verkligen faller mig i smaken. Stilrena och enkla och jag tycker att bronzern ser väldigt lyxig ut. Setting sprayen är dock ganska lång vilket gör att den kanske inte går i vissa sminkväskor, men fin är den :) Caia Cosmetics har en väldigt fin design tycker jag.

Jag vill börja med bronzern, Monaco. Det är den mörka men jag hörde att man bygger upp den så tänkte eftersom "Gold Coast" va slut tänkte jag att den mörka kanske funkar ändå, vilket den verkligen gjorde. Jag älskar den. Den ger ett otroligt fint glow och känns otroligt bra på huden. Jag väljer inte att lägga den i hela ansiktet då jag inte vill glänsa i hela ansiktet utan under haka väljer jag hellre en matt bronzer. Men denna bronzern är sååå fin. Lätt att jobba med och använder Caias egna bronzer borste. Tyvärr när man tagit några gånger hur paletten så försvinner mönstret väldigt fort, men vad fasen gör de in the end. Ångrar verkligen inte detta köp utan denna kan jag verkligen rekommendera för dig som känner att din hy känns grå och glåmig och torr. Får vems hud som helst att se återfuktad ut! Så fin!

Setting sprayen tycker jag gör sitt jobb. Känns dock lite sticky på huden. Det stör inte mig men jag vet att vissa inte gillar de. Doften är magisk och tycker de är en riktigt bra mist som fördelar bra på hela ansiktet och inte ger som vattendroppar på ansiktet vilket jag INTE gillar.

Nu är jag extremt nyfiken på deras ögonbrynspennor som har fått riktigt bra recensioner, och de blir mitt nästa köp hos dem. Dem har kommit ut med primers men de är jag tyvärr inte intresserad av.

Hade ni velat se en bild på före och efter på dessa två produkterna? 😃

  • Skönhet

Gillar

Kommentarer

Mikaelaturiel
Mikaelaturiel,

JA! visa gärna före och efter bilder!! Jag har länge funderat på att köpa deras settingsspray, men vet inte riktigt om jag gillar att den blir "sticky" på huden..

nouw.com/mikaelaturiel