Daisy Beauty Expo 2020

Daisy Beauty expo är Sveriges största skönhetsmässa för inbjudna influencers och journalister.

Dagen började med smink och fix hemma. Som tur är har jag världens snällaste pojkvän som körde in mig hela vägen till Strandvägen 7A där mässan skulle hållas. Otroligt lyxigt!

Intog lite frukost och minglade med både nya ansiktet i communityn men också gamla som det var så roligt att ses igen! Sedan klockan 9:00 var de bara fullt ös hela dagen
!

Här nedan kommer en liten bildbomb av bara en del av nyheterna som jag fick ta del av under dagen!

Skintology är ett varumärke som jag faktiskt inte provat något av. Men produkterna ser helt fantastiska ut. Denna dag fick vi göra ett serum som var specialanpassat för just min hy. Jag fick välja vilka egenskaper jag ville ha och jag valde framförallt fukt. Väldigt roligt och kommer skriva mer om detta i inlägg framöver.

Har hört talas om detta märke och har vart väldigt nyfiken. Så de ska bli kul att få se vad dessa ger.

Palina var där i år igen. Har provat en del från detta märke och kan säga att överlag älskar jag märket. Dem visade upp produkter som jag känner igen sen tidigare men dem visade också upp en nyhet, deras nya puder "Prowder" som jag hoppas få prova inom en snar framtid för att sedan kunna göra en recension här på bloggen.

Känns som att de va mycket mousser nu och då också som var bodylotion. Dessa doftade otroligt sött men väldigt kul idé. Tror nog att de blir för sött för min del, men alltid kul med lite nya varumärken som man inte hört talas om innan.

Real Techniques va där och visade deras produkter. Men de som fångade mitt intresse va helt klart borsten som man kan välja av 3 lägen vilken typ av "hårdhet" du vill ha borsten. Detta gör den otroligt mer multifunktionell och jag älskar nytänk!

REF var där och visade upp en hel del. Vad jag förstod så har alla olika egenskaper vad man behöver. Men då dem insåg att alla vill ha färgbevarande så valde dem att man inte ska bli låst till en serie som är färgbevarande då dem flesta idag färgar håret. Så dem har valt att lägga i de i varje serie så man kan fokusera på om man vill ha återfuktande eller reparerande. Vad jag förstod de som, men här var jag nog lite trött i huvudet så kan hända att jag missförstod.

Denna monter med varumärket N.C.P var en av den bästa enligt mig. Otrolig intressan information kring tänket med dofterna och hur man skulle blanda dem. Sedan hade de även hudvård som jag börjat prova. Kommer definitivt göra ett eget inlägg för dessa för finns mycket att skriva om detta varumärke!

Pixi fyller 20 år och de va väldigt kul att träffa dem. Älskar väldigt mycket av deras produkter. Man fick göra sin egna facemist som jag kommer göra ett eget inlägg av. Sååå mycket som jag vill prova jag menar, se bara på allt i denna bild! Är lite extra sugen på prova "On the flow blush sticket" som går i lite mer korall.

New Nordic va där i år igen med nya nyheter gällande kosttillskott men de som jag blev väldigt nyfiken på är deras nya hudvårdserie som ska komma ut i vår. Måste prova!! Älskar deras tuggisar och skulle lätt kunna dratt i mig hela den skålen, men jag sansade mig. Lovar!

Favoritmärket "Acasia" sviker aldrig och kom i år igen med en nyhet. Nyheten är produkten som är frontad på bilden, ett serum. Hyaluric Super Serum ska passa alla hudtyper och innehåller bland annat hyaluronsyra i tre olika format - mikro, makro och tvärbanden. Detta ska ge en fuktmättad hud på både djupet och ytan. Den innehåller även ingredienser som niacinamid (Vitamin-B3) och vitamin C och E. Ser verkligen fram emot att testa denna!

🖤

Just specialanpassad skönhet tror jag kommer bli mer av i framtiden vilket man fått lite försmak av här. Jag vet att de ska finnas att man ska kunna blanda sin egna foundation. Men jag hoppas även att de kommer mer inom hårvård också och varför inte kroppsvård. Kanske är de något att vidareutveckla för fler varumärken? :)

Vill rikta ett stort tack till utställarna och även de inbjudna. Så roligt att få ta del av nyheter och träffa ansiktena bakom varumärket och nätverka med både dem och de andra influenserna och journalisterna som är lika stora skömnhetsnördar som en själv.


Sist men inte minst ett stort tack till Kicki Norman, Sam Bergenstråhle med team för att åter igen göra det bästa eventet så jäkla bra. Vad är de som är så bra tänker ni kanske? Det är så otroligt uttänkt och professionellt. Lunchen var heeelt fantastisk med en av de godaste torskarna jag ätit faktiskt. Ett community man verkligen vill vara en del av p g a allt pepp man får och den härliga energin som finns där.


Ni visar åter igen vart skåpet ska stå!

Här nedan kan ni läsa om föregående expo:

▪️ Daisy Beauty Expo 2018

▪️ Daisy Beauty Expo 2019

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Så kul att ses 😍👏🏻
nouw.com/louiseanderssons