Dermalogica

Har provat otroligt många hudvårdsmärken och en av dem som jag tycker levererar i stort sett alltid och har produkter som alltid passar några är just Dermalogica. Detta är verkligen ett märke som jag rekommenderar för någon som vill ha de lilla extra och som vill lägga lite mer kärlek på just hudvården och som vill ha ett säkert kort. Förutom att jag har provat deras (som jag skulle vilja kalla den som), klassikern "Special cleansing gel". De flesta älskar den, och jag är inget undantag!

Nu har jag dessutom fått chansen att prova lite andra produkter som jag fick via Daisy Beauty Expo 2019. Jag blir som aldrig besviken av dermalogica och därför ligger dem väldigt varmt om hjärtat för mig. Alla produkter jag fick hem denna gång tycker jag riktigt bra om. Men de produkterna jag tycker om mest av dessa är cleansing milken och calm water gel.

Intensive moisture cleanser: (adlink) har sagt innan, att rengöring med sådan här typ av "mjölkig" formula är verkligen inte min grej så inställningen från början kanske inte va sådär jättebra. Men självklart får man ha ett öppet sinne och jag kan bara säga wow! Den känns otroligt skön på huden, och lämnar verkligen inte alls en fet hinna efter som jag upplever många av dessa formula gör. Det enda jag inte riktigt gillar var doften. Men då formulan är underbar så kommer dem undan med den. Perfekt för en torr hy eller för att övergå för en clearing för den som får torr hy på vintern då huden verkligen känns återfuktad utan att kännas det efteråt. Älskar att bli positivt överraskad av produkter!

Calm water gel: (adlink) Denna kommer jag köpa snarast för som ni ser på bilden är den tvärslut. Älskar formulan och hur den känns på huden. Den sjunker in fort och känslan är verkligen som ett stort glas vatten. Så härligt att badda in den på huden innan man tar dagkräm på under vintertid för att verkligen mätta huden med fukt. Den är även perfekt att blanda med ett c-vitamin pulver som jag har. (Kommer skriva om detta i ett senare inlägg)

Intensive moisture balance: (adlink) Denna är för den som är väldigt uttorkad som jag var under en period, då kändes denna riktigt bra. Eller för dig som blir extra torr under vintern. Den stora tuben hade jag hemma och den lilla har jag (som tur är) kvar och kan också ta med mig för att kunna lägga i hudvårdsprodukts kitet för resande fot. Perfekt!

Har du provat något från Dermalogica? Vilken produkt och vad tyckte du? 😃

Gillar

Kommentarer