Det sista av...

Ja hur ska jag sammanfatta detta året. Men de va ett år då jag mådde bra. Självklart hade jag svackor och bitar har inte fallit på plats, men har fått känna ett lugn som jag verkligen har omfamnat då jag saknat det lugnet på länge. Har som sagt inte hittat rätt på många punkter men känner inte lika mkt stress utan istället försöker jag bara faktiskt att vara lugn att jag mår bra igen. Försöker lyssna mer på vad jag vill och känner och bara köra.

Är otroligt jäkla stolt över mig själv över att jag har gjort en stor utveckling kring mig själv också. Jag har vågat tackat ja till mycket som jag aldrig hade vågat innan. Vågar utmana mig själv mer vilket verkligen också gett resultat. Hur går citatet? "Om du gör som alltid har gjort, blir de alltid som de alltid har blivit"? Och detta stämmer verkligen bra.

Nästa år ser jag framemot att utmana mig ​ännu mer, både privat och yrkesmässigt. Jag kommer även också försöka få färdig min lägenhet så den blir personlig med tavlor och hyllor och få lite struktur. För detta år har de vart kaos med grejer överallt då jag haft pressutskick precis överallt. Så denna ska organiserat med syrran som redan börjat ge lite förslag och de låte mer än bra. Sedan ska jag även fokusera på min hälsa. Det behöver inte betyda att jag ska börja träna skitmycket och äta så jäkla nyttig. Nej de låter fan riktigt tråkigt. Istället kommer jag fokusera på att röra på mig, välja rätt och hitta balans. Jag är en riktigt gottegris och älskar mumsa sötsaker men också god mat. Men jag vet att jag mår bättre både fysiskt men framförallt mentalt om jag får i mig bra saker och att kroppen får röra på sig. För jag har verkligen känt mig tung på senaste tid och jag blir riktigt skraj av den känslan. Jag är sjukt redo för 2019 och vad det året kommer ta mig någonstans. NU JÄVLAR KÖR VI HÖRRNI!

Vill också tacka er som läser och följer mig! Blir så glad över att ni väljer att stötta mig i det jag älskar, skriva, fota med mera! Utan er hade denna resa inte funnits. TACK för att just DU finns!

❤️

Gillar

Kommentarer