Dove - Nourishing Care

I samarbete med Buzzador har jag fått prova den här duschtvålen från Dove. Är inte helt ny med detta varumärke utan har använt produkter som t ex summer flow för väldigt längesen och var nöjd av resultatet.

Tycker helt ärligt att just duschtvål inte har spelat sådan jättestor roll och lägger inte alltför mycket krut och pengar på just den. Som kanske gjort att jag kanske inte fått de resultatet jag velat och vill ha. Jag har insett att jag är väldigt torr och är sämst på att smörja in mig för att jag tycker det ÄR så extremt tråkigt. Har inte tagit tag i detta med att se över någon annan duschtvål som återfuktar mer, förrän jag fick vara med i denna kampanj. Passade då på och tänkte "Nu jäklar ska jag verkligen testa den". Så tog den som skulle vara för torr hy, vilket var denna, Nourishing Care!


Jag var skeptisk, men efter första gången så märkte jag direkt. Ojdå, har jag missat något här alltså. Den gjorde verkligen succé och jag känner på benen att dem är återfuktande utan att kännas kladdiga.

Jag gillar egentligen inte mjölkiga produkter, och vill verkligen att produkten ska löddra då jag känner att man blir renast då. Men denna störde jag mig verkligen inte på, trots formulan som inte var gel eller mer tvålliknande som jag är mer van vid. Priset är ju också så sjukt lite så måste säga att den är väldigt prisvärd! Gillar också att flaskan består av 97% återvunnen plast (exkl. korken)

Det enda som inte riktigt passar mig i smaken är doften. Är inte riktigt så mycket för söta dofter utan vill mer ha fräscha dofter när jag duschar. Men tycker ändå Dove klarar sig då dem ändå inte tryckt på de värsta med doften som de flesta budget alternativ kan göra. Man öser på alldeles för mycket doft så de blir för mycket. Ska absolut se över vad Dove har mer, kanske dem har en annan återfuktande och en doft som passar mig mer. De vore ju perfekt!

Gillar

Kommentarer