Ecooking Hudvårdsserie

Min hy har aldrig varit så balanserad när jag använt en hel serie från ett och samma varumärke!

Nu har jag använt denna serie väldigt länge. Lite för länge egentligen med tanke på hur många produkter som jag skulle behövt prova under den här tiden. (ca 1 ½ år) Men jag har haft svårt att släppa dessa då dem har funkat så himla bra! Min hy har aldrig varit så balanserad. Då har jag provat dem innan jag va gravid, som gravid, ammande och även efter ammande. Och fasen vad jag blivit imponerad över hur mkt den fått utsättas för. Alltså wow! Så mkt hormonella förändringar i min kropp och de har denna hudvårdsserier klarat galant! Är riktigt imponerad! Denna serie kommer definitivt vara en slänga i när man ska iväg. Har turen att ha småburkar som jag fick i början som jag kan fylla på. Tyvärr är flaskorna väldigt stora så hade gärna sett dem i travelsize så ni andra också hade kunnat ta med dem på resande fot.

Självklart har jag favoriter i serien och produkter som jag skulle kunna byta ut. Men skulle jag välja en hel hudvårdserie idag som jag skulle va tvungen att endast använda måste jag nog säga DENNA!

Ska berätta lite mer ingående vad jag tyckte om alla var och en för sig...

RENGÖRINGEN

Denna rengöring har blivit en av mina favoriter. Den är så bra och jag älskar formulan som är i gelkonsistens. Upplever verkligen att man får bort så mkt av sminket och den känns väldigt uppfriskande. Jag upplever verkligen att den känns återfuktande och att den är väldigt snäll mot huden. Det enda jag har att klaga på denna produkt är flaskan. Jag brukar alltid uppskatta pumpflaska men jag tycker inte riktigt att de funkar med den här formulan då den "kloggas" igen och de kan helt plötsligt bli ett snedsprut vilket jag inte skulle uppskatta om man hade klätt upp sig för dagen/jobbet. Jag har vetat om de och därför sprutat nära handen. Doften på denna funkar helt ok då vissa andras dofter av denna serie inte alls funkar tyvärr.

SKIN TONIC

Denna har vart en riktigt härlig produkt. Har också provat serien utan att ha använt denna och måste säga att den gör MER än vad man tror den gör. Utan den tycker jag min hy kan balla ur lite lättare så efter jag la till den igen så vart min hy mer kontrollerad igen. Att använda ansiktsvatten är så mkt viktigare än vad man tror. Skiljer lite hur jag använt ansiktsvatten förut. Denna används på en fuktig/blöt bomullspad. Vilket jag tyckt varit riktigt skönt. Dem beskriver den dock att man kan använda den under dagen för att återfukta huden. Men då man inte kan spraya den som en mist direkt i ansiktet då den kommer ut som en fint skum så vet jag inte hur detta ska ske utan att förstöra sitt smink? Eller hudvård om man inte använder smink. Men denna har också blivit en klar favorit... Doften på denna funkar också helt ok...

SERUM

Denna funkade men är en produkt som jag skulle byta ut om jag skulle byta ut något. Den funkade men gjorde inget extra tycker jag. Hade gärna sett att den återfuktade mer då den ska vara ett återfuktat serum. Den säger att den ska maximera fukten vilket jag inte tycker att den gör, tyvärr.

DAGKRÄM

Denna har varit riktigt bra tycker jag. Har verkligen tyckt att den är riktigt bra i formulan och jag har tyckt att den gör sitt jobb, verkligen. Doften kanske inte är de mest attraktiva men den är inte jättestark så den funkar. Men en annan doft hade uppskattas. Men riktigt skön och gillar förpackningen på burken. De känns lite lyxigt faktiskt då den känns lite tung. Kan verkligen rekommendera! Väldigt dryg produkt. Men vad jag förstår så finns denna produkt parfymfri också, sjukt stort plus att dem har ett sådant alternativ.

NATTKRÄM

Nattkrämen är fetare än dagkrämen. Precis vad jag önskar och vad min hy behöver. Trodde verkligen min kille skulle gilla denna då den doftar (enligt mitt tycke) lite mer åt de manliga hållet. Jag frågade och han sa att han tyckte väl att de doftade gott, men han kanske inte ville att jag skulle dofta karl? Och de beskriver doften rätt bra. Jag gillar heller inte att den doften lite för starkt. Så synd, men annars tycker jag produkten i sig är riktigt riktigt skön! Samma förpackning som dagkrämen som är riktigt bra. Gillar den sjukt mkt, synd med doften bara... Den doftar absolut inte äckligt, men den doftar karl. Tycker också att krämen är väldigt dryg. Finns som parfymfri precis som dagkrämen vilket är riktigt bra tycker jag. Alla vill faktiskt inte ha parfym i, men de vill jag! ;)

AMPULLER

Fick prova några ampuller men tyvärr alldeles för några för att ge någon specifik uppfattning om jag fick något resultat. Men ampullen "tightning serum" kändes silikonig på huden och upplever den va väldigt skön. Doftar sjukt gott och önskar att dag och nattkrämen hade haft denna doft. A"A vitamin" ampullen var rolig och doften inte så god tyvärr. Man känner sig oljig efter och upplevde att den tar ett tag att sjunka in.

MULTIOLJAN

Denna var riktigt riktigt bra på vintertid men för min del behövdes den inte sommartid. Kan dock verkligen rekommendera den för den var riktigt skön. Gillar också att de är en multiprodukt. Den funkar alltså till ansiktet, men också kroppen, håret, nagelbanden, vid rakning, fotbad, massageolja. Doftextrakt från apelsin och lavendel, mums!

MULTIBALM

Denna är riktigt skön! Som den heter så är den verkligen bra till olika områden. Hälar (har extremt torra hälar) och kan även blanda denna med kroppsprodukter för att få dem ännu fetare på vissa områden. Jättebra på läpparna! Finns två olika storlekar. Jag har båda då jag inte vill släpa på en 75 ml i väskan. Då åker den lilla burken med (30 ml). De enda är att man blir lite kletig då man tar med fingrarna. Men brukar ta de som är kvar på fingrarna smörjer jag in nagelbanden med. De hade jag inte gjort annars så de är väl på ett sätt positivt också. Hehe! Tycker också att de är bra att den inte smälter så mkt så jag annars kan tycka att när man har en sådan typ av formula så bara rinner de iväg på läpparna och ser otroligt smörigt ut överallt och förstör också sminket om man har foundation. Så de är bra!!

Kan verkligen rekommendera. Doften är inte alls stark då de kan va en dealbreaker för mig när de gäller läppar. Sjukt bra!!

Har du provat något av Ecooking? Vilken är du mest nyfiken på?

Köp väldigt gärna från min reklamlänk då jag tjänar lite på de. Det gör att jag kan skapa mer och bättre content till er!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL PRODUKTERNA! (Reklamlänk)

Gillar