Elisabeth Arden White Tea

Mild, fräsch och doftar AMAZING!

Fick med denna parfym från Elisabeth Arden från DAISY BEAUTY expo. Hade kikat lite i påsen och tyckte de såg ut som om de va en parfym med sådana där doftpinnar, kanske just för namnet "White Tea". Men till min förvåning så var detta alltså en parfym. Så självklart var jag snabb att spraya på mig och prova. Sedan dess har denna hängt med mig kan jag säga. Jag upplever att den passar mest till vardagen då den är så mild. Men inte att missta sig för att den är för svag, utan den är fantastiskt. Man liksom anar den lite vilket jag tycker är perfekt till vardags. Fått otroligt många reaktioner på denna, och det är inte ofta någon inte ger komplimang för denna. Superkul!

White Tea Eau de Toilette Spray 50 ml , 375kr

White Tea Eau de Toilette Spray 100 ml 495kr

Parfymörerna och medskaparna beskriver inspirationen bakom parfymen: "När vi skapade den här doften ville vi fånga de där uppfriskande ögonblicket av lycka som man upplever när man tar den där första klunken te. Extrakt från vitt te och saltdoftande havsbris utvecklas till en mjukt söt doft av vit iris innan den avslutas med den varma trädoften av Madras-trä, krämiga tonkabönor och en delikat mysktrio."

Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunke

Mellannoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från Brasilien.

Basmoter: Madras-trä, malva, tonkabönor från Venezuela, Amber, trio med lugnande mysk (velvione)

Då jag älskar doften så mycket var jag bara tvungen att kolla om det fanns något mer, om de va någon typ av serie. Blev positivt överraskad med att det fanns deo, showergel och sist men inte minst, bodylotion! Doften beskriver dem själva som Ren, Utsökt och okomplicerad. Kan inte annat än att hålla med till 100%.

Har absolut ingenting att klaga på denna parfym! Jag älskar den verkligen!!

Att flaskan också är otroligt enkel och classy behöver jag väl inte ens nämna va? hehe ....

Gillar

Kommentarer

Sporrongs
Sporrongs,
åh herreguuuud! Den låter helt fantastisk😱😱😱
nouw.com/sporrongs