Elixir cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals är Cosmedicas egna serie med cosmeceuticals produkter (en blandning av kosmetiska och farmaceutiska ingredienser). Serien är framtagen och utvecklad av norska hudläkare i Norge, där serien blivit ledande inom cosmeceuticals.

Elixir Pads (adlink) 10%, 15%, 20%

Effektiv AHA -peeling i pads-form. Fruktsyra i form av ren glykolsyra, Alfa-hydroxysyra ( AHA ). Gör huden jämn och slät och ökar cellförnyelsen samt återfuktar. Peeling är en viktig del av din hudvårdsrutin. Avlägsnar döda hudceller och ger en naturlig peeling.

Användning: Används 3-6 kvällar I veckan. Används på rengjord hud och använd en pads åt gången. Undvik ögonområdet. Börja med koncentration av 5% eller mindre. Glykolsyra kan orska prirr och stickig känsla i huden. Detta är ett tecken på att fruktsyra fungerar. Så småningom kan du öka till flera kvällar. När huden tolererar behandlingen eller efter långvarig användning, kan du öka till 10%, 15% och 20%. Anpassa till ditt hudtillstånd. Om irritation uppstår, ta en paus, minska koncentrationen eller prova anti-acne Pads. Smoothing Cream rekommenderas på kvällen i kombination med Elixir Pads. Var noga med att använda solskyddl under dagen i den period du använder peel pads.''


Smoothing creme 10% (adlink)

En behandlande fuktighetskräm med fruktsyra (glykolsyra 10% ). Ger en naturlig peeling, samtidigt som den ger fukt. Reducerar fina linjer och normaliserar hudtonen. Stimulerar huden till att bli av med döda hudceller. Huden förnyar sig och blir frisk och sund. Förhindrar uppkomsten av pormaskar och kvisslor. Ger en klarare och jämnare hudton. Glykolsyran verkar i det översta hudlagret och ger en lätt exfolierning av huden. Detta tar bort det översta hornlagret och ger en mjukare, jämnare hud. Stimulerar kollagenproduktionen.

Användning: Kan användas ensam eller tillsammans med en hudprogram. Används oftast på kvällen. För maximal effekt, rengör huden, applicera Elixir pads, sedan Smoothing Cream. Kan även användas utan Elixir pads. Risk att känna hetta och få lite torr, flagnande hud under de första veckorna. Irritation första gången är normalt för produkter med aktiva substanser. Om huden blir mycket irriterad och torr rekommenderas det att ta en kort paus i behandlingen eller minska till färre dagar i veckan. Förbättring av huden kan förväntas efter 2-3 veckor. Dagkräm med solskydd under dagen rekommenderas vid användning av glykolsyra produkter.


Gillar verkligen dessa två men har varit försiktig då de är lite drag dem. Men tycker verkligen jag ser resultat och att dem jämnar till. Har inte blivit irriterad på huden men man känner att de är starkare och de pirrar och sticker. Gillar verkligen att kombinera dessa två! Rekommenderar verkligen dessa! Gillar också att de finns olika styrkor så man kan öka successivt orm an vill.

Niactil 4% (adlink)

är Elixir Cosmeceuticals storsäljare, vilket jag verkligen förstår. En behaglig gel med 4% koncentrerad niacinamid som tillför fukt, och hjälper huden att bibehålla sin egna fukt. Motverkar fina linjer och ojämn pigmentering. Verkar lugnande på huden och motverkar rodnad. Reducerar stora porer, ger en jämnare hudyta, och lyster. Har en bra effekt på oren hud, akne och pormaskar. Mycket bra till en rosacea hud. En lätt hydrogel utan parfym.

Upplevde verkligen att den lugnade ner min hy då jag hade några blemmor. Använde endast denna produkten som dag och nattkräm och kände inte att min hy behövde tillföra något annat. Otroligt bra att ta till då man känner att sin hy är i obalans och man inte vill ha lång syra.

Effektiva produkter som jag verkligen rekommenderar! 

Men kom ihåg att eftersom produkterna är väldigt aktiva så är de viktigt att vänja in produkterna på huden, speciellt de med retinol och syra.

Gillar

Kommentarer

Karinsbeautyroom
Karinsbeautyroom,
Älskar Niactil 4% den har verkligen hjälpt min hy till nya höjder.
karinsbeautyroom.wordpress.com
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Verkligen grym!😊✨
nouw.com/johannakvarnstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229