Esse Microderm exfoliator

Esse microderm exfoliator (adlink)

389 kr rek pris

En mild peeling med mikropartiklar som försiktigt polerar och förfinar hudens yta. Kaolin och Kalciumkarbonat förbättrar blodcirkulationen, avlägsnar döda hudceller, lämnar huden mjuk och len.

Rooibos bistår med kraftfulla antioxidanter som föryngrar och avgiftar.
Kaolin och Kalciumkarbonat ger en skonsam peeling som tar bort döda hudceller.
Marulaolja är inkluderad för att ge näring och återfukta så att huden känns mjuk och skön.

Vegansk och Cruelty Free

Alltså hur fin förpackning har inte denna. Känns otroligt lyxig med att de är en tung glasburk med skruvlock, en produkt man verkligen vill ha framme. När jag öppnade burken kändes de mer som att jag ville äta upp innehållet. Ser ju så otrolig krämigt ut, vilket den också visade sig vara. Försökte liksom fundera hur jag skulle förklara konsistensen för er och den känns som en mörk och lyxig chokladmousse.

En otroligt härlig och väldigt mild peeling om du har känslig hy. Man droppar några droppar vatten och sedan masserar man ansiktet med den i cirka 2 minuter. Sköljer sedan av och huden känns len och mjuk efter. Doften är riktigt härlig och kunde inte heller sätta doften innan jag läste vad doften var (Frankincense- och Apelsinolja). Apelsinoljan gör att jag tänker mer på höst/vinter säsongen. Frågan är om jag kommer kunna hålla mig att spara den tills dess. Haha, vem försöker jag lura egentligen... denna ska inte sparas på!

Det står att man ska ta en generös mängd, men jag tycker inte alls man behöver de då de lite räcker väldigt långt. Alltid plus i kanten med produkter som är dryga :)

Är verkligen mer nyfiken på detta varumärket!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Men så fantastiskt! <3
nouw.com/artibus
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Men ellerhur!!😍
nouw.com/johannakvarnstrom
hannaemmy
hannaemmy,
SÅ härlig och krämig den ser ut att vara!
och vilka fina inlägg du gör, du är grymm, KRAM
nouw.com/hannaemmy
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja den är verkligen de! Hade kunnat gegga med den på handen hur länge som helst😂. Sååå härlig och gillar att den är så mild för huden också!😍 Men tack snälla, vad glad jag blir!! Massa massa kramar till dej också!!☀️🤗
nouw.com/johannakvarnstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Den ser verkligen härlig ut 😍
nouw.com/louiseanderssons
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Ja man vill som bara äta upp den 🤩😋
nouw.com/johannakvarnstrom