Estrid 🧡

Rakhyvel som rakhyvel? Nej nej nej... så fel man kan ha. Denna är magi!

Jag har använt alla möjliga rakhyvlar och faktiskt vart nöjd med dem, till NU!
Jag fick nämligen ett pressutskick från "Estrid". De första jag slogs av var hur fin designen är. Fin färg och den har en skön tyngd i sig som jag inte haft förut. Man fick också med ett "hänge" som gör att man kan fästa den på kakel. Man fäster den med sugpropp vilket gör att man förstör inget och man kan lätta plocka bort, byta plats på den.

Man fick också med ett plastskydd som är riktigt bra om man ska iväg och resa och ska ha den i sin väska.

Jag vill också nämna att jag på riktigt aldrig vart så len. Ellerhur, tänker ni. Men jo! Men dem andra rakhyvlarna jag haft så har jag aldrig kunnat raka mothårs "down there" för jag har känt redan innan att jag kommer slita med mig och skära upp hela de "härliga" om ni förstår vad jag menar, haha!

Rakhyveln är vegansk och du kan ha ett abonnemang som gör att de automatiskt kommer hem rakhyvlar. Skulle vara något för mig! Dem är grymma, billiga OCH dessutom skänker dem en summa för varje såld produkt till organisationen ”Kvinna till Kvinna”.

Har du hört talas om Estrid?

Gillar

Kommentarer

jessiFri85
jessiFri85,
Jag har varit nyfiken på den. sett den på reklam. Å reklam vet man ju. att det ska man ta med en nypa salt. Så därför har jag inte köpt den. Men när man läser ditt inlägg. Så fick jag en annan uppfattning 🙂. Så tack 🙏🏻
nouw.com/jessifri85
beattriicee
beattriicee,
Har verkligen bra hört bra saker om produkten, nu borde jag inskaffa mig en!
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229