Hudvårdsrutin!

I ett stolt samarbete med Eucerin så får jag härmed presentera deras nya serie, Dermopurifyer OIL CONTROL! Detta är en serie som är gjorda för lite bråkig hy, den jobbar alltså aktivt mot aknebenägen och oren hud.

Ni som följer mig på instagram vet att jag sen länge använt Eucerins produkter. Har haft riktiga problem med min hy och under min behandling så kan man säga att Eucerin hade produkter som va en räddning för mig! P g a de så har jag inte kunnat lämna Eucerin för jag tycker verkligen om produkterna och har verkligen hittat några favoriter som jag än idag använder. Men just nu använder jag ENDAST dessa produkter för att testa! :) Men jag tvivlar inte alls på att dem är helt fantastiska precis som många av deras andra produkter.

Fick hem dessa produkter som nu befinner mig i mitt skåp och som jag nu har prövat i lite över en vecka. Kommer beskriva lite varje steg hur jag gör!

Cleansing gel: En tvålfri ansiktsrengöring för fet och oren hyd, Den rengör milt och tar bort överflödig talg, smuts och makeup och efterlämnar huden fräsch och smidig. Använd morgon och kväll. (ca 159kr)

Toner: Toner för fet och oren hud. Den rengör intensivt, speciellt i T-zonen och förbereder huden för efterföljande fuktcreme. Använd morgon och kväll, efter rengöring, före creme. (ca 149kr)

Kommentar på dessa produkter: Cleansing gelen upplever jag inte löddrar så mycket när man använder. Jag använder inte så mycket bas så jag upplever att den fyller sin funktion. Men jag gillar nog känslan att de löddrar lite mer för de ger mer en renande känsla. Men absolut älskar denna toner. Asså doften är sååå i min smak! Varje gång jag drar runt padden i ansiktet så kommer jag på mig själv att jag verkligen andas in doften. Sååå god och alldeles lagom. Riktigt fräsch!

Mattifying Fluid: Ansiktscreme som ger ca 8 timmars mattgörande effekt. Reducerar orenheter och lugnar irritation. Morgon och kväll

Skin Renewal treatment: Aktivt ansiktsserum med 10% Hydroxy Complex; AHA- BHA och PHA-syror. Löser upp tilltäppta porer, reducerar synligt orenheter och motverkar uppkomsten av nya orenheter. Applicera en liten mängd (ungefär storleken av en ärta) till ett noggrant rengjort ansikte. En lätt/mild kemisk peeling som endast ska användas över natten.

Adjunctive Soothing cream: Lindrar biverkningarna av aknemedicinering. Den intensivt fuktgivande, icke-klibbiga cremen lugnar irritationer, minskar strävhet och hjälper dig att återfå kontrollen över krävande oren hud. Morgon och kväll.

Kommentarer till dessa produkter: Jag använde Eucerins dagcreme som va speciellt utformad under aknemedicinering (dock inte i denna serie). Tyckte denna var riktigt bra. Den återfuktade verkligen min hy utan att den kändes fet på hyn. Då jag inte under någon medicinering väljer jag att ta den som mattar ner. Jag har också även såklart provat serumet varje natt. Jag har en känslig hy, blir lätt röd. Men dessa produkter är otroligt milda och känns bra på huden och är absolut inte uttorkande vilket jag var rädd för. Stort plus! Alla cremer doftar otroligt gott. Inte "parfymig" doft utan mer fräsch, vilket JAG föredrar när de kommer till hudvårdsprodukter.

Har ni inte testat Eucerins produkter så rekommenderar jag dem verkligen!! Det finns många olika faktorer som kan påverka just ditt hudtillstånd.  www.aknekampen.se ger dig information, idéer och praktiska råd på många av dessa viktiga områden och hjälper dig att etablera och hålla fast vid nya rutiner som förbättrar din hudkvalitet. Så tryck in er där och sug in er all kunskap!

Vill ni veta mina favoriter från Eucerin så kommentera gärna så ordnar jag gärna ett sådant inlägg!

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
Åh vilken bra läsning! Ska kolla in dom närmare känner jag 👌🏻😘
nouw.com/makeupbyekholm