Exfoliering sockor!!

Första gången, men absolut inte sista gången jag gör detta!

Har sett dessa exfolieringsockor förut men inte tänkt mer på de förrän jag såg dem i butik och tänkte, eh va fan! Måste ju testa iallafall! Sagt och gjort så testade jag. Superenkelt var de. Bara sätta på sig som två plastsockor som va indränkta med kräm i botten och sedan tejpa ihop lite lätt. Satte även på mig ett par vanliga strumpor ovan vilket gjorde att jag kunde gå runt om jag ville de men de stod också att de skulle ge en mer effektiv verkan.

Hade på mig dem i 1 ½ timme (man skulle ha på sig dem i 1 timme men jag är som jag är) och sedan tog man bara av sig dem. Sedan efter 2-3 dagar skulle man se att dem började flagna, och DE kan jag säga att de gjorde dem. Jag tycker inte fötter är de fräschaste på denna jord och därför har jag faktiskt valt att inte fota detta och lägga upp. Fötterna va inte fräscha alls under denna process, och de höll i sig cirka 1 ½ - 2 veckor. Men efter detta, jäklar i herrans namn vad fräscha dem blev!!

Då jag har rätt hårda skor på jobbet och står på hyfsat hårda ytor så får jag lite förhårdnader och så, allt försvann och jag kommer ALLTID göra detta hädanefter och SPECIELLT inför vår/sommar säsongen. Wow säger jag bara!

Men ska man göra de ska man göra de nu! För när de väl är dags för bara fötter då vill man INTE att det ska vara under denna processen, tro mig... 😅

Softening Foot Peel (adlink) var verkligen grym och rekommenderar den starkt då den var otroligt smidig!

Köp den, otrolig billig fotbehandling hemma!

Gillar

Kommentarer