Fonduemiddag

Igår kväll var de träff med gamla kollegor (som också självklart är mina vänner). Så himla kul och ses och snacka ikapp lite. Vi åt fondue med 2 olika sorters kött och tillbehör. Så himla gott! Jag trodde att de mat "stekte/friterade" i bestod av olja. Men de va tydligen en marinad på bland annat vin, öl, soya, socker m.m. Så sjukt gott!

Till förrätt hade Sara och Anna fixat massa gott på en tallrik, bland annat skinkor, oliver, marinerade vitlökar och superglada tunnbrödsbitar med skinka och pepparrot i (ÄLSKAR pepparrot).

Sedan var de fondue till middag somsagt. Kan verkligen rekommendera denna maträtt då den är väldigt "social" och att de tar lite tid istället för att alla glufsar i sig maten så fort.

Sedan, SIST men absolut inte minst - EFTERRÄTT!
De blev Gino med vaniljglass. För er som inte vet vad de är så har man frukter (tex färska hallon, physallis, jordgubbar, kiwi, osv) och sedan så river man vit choklad och har in de i ugnen tills chokladen smält... jag smäller av vad de är gott! Men de är lika gott att strunta i att stoppa frukten i ugnen och BARA smälta chokladen och bara hälla den på frukten! YUM!

En otroligt trevlig kväll med tjejerna och hade också turen att få skjuts hem av Annika också! Vart tillräckligt med promenad förra helgen tycker mina fötter! Haha!🙈

Gillar

Kommentarer