Foreo 💛

{{Pressutskick}}


Har känt ett tag att de är något som fattats i min sminkrutin, just med rengöringen. Har aldrig känt mig helt ren efter den... men nuså! Denna använde jag från dermalogica. Gillade materialet men just nu så märkte jag att den blev för "hård" på min känsliga hud. Denna "rispar" man ju mer mot huden.

Då hittade jag Foreo på sociala medier och blev väldigt nyfiken på om denna skulle klara min känsliga hud.

Har använt Foreo nu i några dagar och jag bara älskar den! Känns verkligen som att min hy verkligen blir ren och fri från smink när man är klar. Känns också väldigt skön mot huden, som att man får lite massage (ibland lägger jag kokosolja i ansiktet och ställer mig i en varm dusch medan jag kör Foreo i ansiktet). Är ju jättebra också då blodcirkulationen kommer igång mer. Gillar också att den kommer åt lätt kring ställen som är svåra att komma åt som t ex näsa med hjälp av att den är utformad med lite längre "knottror" längst upp (se bild nedan) Lätt att rengöra och har verkligen inget att klaga på.

Jag fick med två rengöringar, en för morgonrengöringen och en för kvällen. Rengöringen för dagen gillar jag skarpt och ÄLSKAR doften. Känns otroligt behaglig för huden! Gillade dock inte kvällsrengöringen så mkt. Det sminket jag använder nu krävs en bättre borttagning och måste vara försiktig med korn i krämer då min hy är otroligt känslig just nu. Sedan var doften inte i min smak.

Men själva Foreo Luna får ett väldigt högt betyg av mig och den är en självklar del i min rengöringsrutin för mig idag! 👍🏼

OCH NI, vem säger att man bara behöver använda Foreo i ansiktet?😂👌🏼😉

SUPERNÖJD!💛

Gillar

Kommentarer