FOREO Fofo

LUNA fofo är en ansiktsrengöringsborste och ett analysverktyg i en kompakt produkt. Dess avancerade sensorer ansluts till FOREO-appen för att mäta fukt och ge en överblick av din huds hälsa. LUNA fofo analyserar huden inom loppet av ett par sekunder och inom cirka en minut har den synkat ett skräddarsytt rengöringsprogram. Rutinen förändras med din hy för att optimera dess tillstånd. enkelt knapptryck synkar dina resultat till borsten för ett rengöringsprogram med skonsamma T-Sonic™-pulseringar anpassade till din unika hudprofil.

LUNA fofo drivs av två ersättningsbara AAA-batterier som ger dig upp till 400 användningar och kostar 895 kr.


Älskar denna och använder den varje morgon och kväll. Hade luna play innan som har 300 användningar. Insåg redan där att jag kommer köpa en Foreo i framtiden men då en som jag kommer kunna ladda upp. Men hade kikat in denna och köpte denna på Black Friday. Man gör en hudanalys via Foreos app. Detta behöver man naturligtvis inte göra varje tillfälle. Att den är vattentät är också dröm. När man tar en varm dusch tar man med sin Foreo där. Så skön då man verkligen känner att man ökar blodcirkulationen i huden. Brukar ibland även gå ner på bröstkorgen. Somsagt jag älskar den och i framtiden finns de även fler som jag vill ha!

Har ni testat något från Foreo?✨

Gillar

Kommentarer

veronicapettersson
veronicapettersson,
Gott Nytt År 😊

Sv: Det låter ju helt awsome! Tänk att sociala medier kan ge så mycket <3 Lycka till på din resa!
nouw.com/veronicapettersson
louiseanderssons
louiseanderssons,
Jag har en liten uppladdningsbar foreo (kommer inte ihåg namnet 😂) använder den varje dag 👌🏻 Orkar dock aldrig ladda den haha
nouw.com/louiseanderssons