Fortfarande trött

I helgen var jag en sväng till Sätila där min syster bor. De va dags för dop för lilla Oscar som faktiskt inte är så liten längre... herregud vad tiden går fort!

Vi åkte 5:45 från Bålsta och sedan bar de av och vi klev ut från bilen ca 11:00. Äntligen fick vi krama om barnen och nu förstår väl hur hjärtat slog varmt när lilltjejen skrek ”MOSTEEEER”... och hon slängde sig och kramades. Herregud så go!

Sedan var de lite prat innan jag sminkade på mig lite medan lilltjejen stod bredvid och också ”fixade” sig fin bredvid. Sedan bar de av mot dopet. Vad jag tycker om dop bör vi kanske inte ta med här, men de är väl kanske inte de roligaste jag bet om jag uttrycker mig så:) men ett lättsamt dop med en härlig präst måste jag ändå säga. Sedan var de fika... fika som jag inte fick äta p g a min sockerfria månad... skulle ljuga om jag sa att de INTE va jobbigt. Men klarade mig undan bullarna och tårtan iallafall! Yes!

Sedan va fikat klart och allt skulle fixas i lokalen. Sedan var de av hemåt till syrran med trötta ben. Bytte om direkt och sedan vart de mys hela kvällen. Sjukt trevlig kväll med massor med skratt!!

Dem bjöd på plock på kvällen vilket var alldeles perfekt då vi åt lunch rätt sent efter dopet i lokalen...

Har fortfarande inte tagit igen min sömn efter denna helg. Så nu ligger jag helt slut i soffan... borde gå och lägga mig på en gång... men ni vet... ”jag ska bara...”

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
jag har inte döpt Stellis & kommer inte döpa baby nr 2 🙈
nouw.com/louiseanderssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229