Garnier - Micellar cleansing water

Jag är en Buzzador och medverkar i en kampanj för Garnier. Jag fick testa dessa två produkter, Garnier Micellar Clearing Water och Garnier Micellar Cleansing in oil.

Såhär beskriver Garnier själva produkten ⬇️

Micellar Cleansing Water (Normal och känslig hud): Effektiv, snabb och enkel produkt som rengör huden och avlägsnar makeup på en och samma gång. Hemligheten Garnier Micellar-rengöringsvatten med miceller som drar till sig smuts som en magnet är ett otroligt enkelt sätt att avlägsna makeup och rengöra huden. Du kan använda den vårdande formulan på alla områden i ansiktet (ansikte, ögon, läppar). Du behöver inte skölja av. Berikat med återfuktande glycerin. Resultatet är en behagligt rengjord hud. Applicera på ansikte, ögon och läppar med en bomullsrondell. Behöver ej sköljas av.

Jag provade denna några gånger, men jag tycker inte att de blir "lättare" och att det går fort? Jag tycker att det går åt en helskottas massa bomullspads för att få bort allt, vilket jag tycker känns lite waste. Resultatet blir ju ren hud, men jag föredrar faktiskt att skölja mitt ansikte med någon cleanser som faktiskt skummar. De tycker jag går mycket fortare och bara dra en eller två pads över ansiktet med ett vanligt ansiktsvatten.

Den gången jag faktiskt skulle kunna tänka mig att använda denna är isåfall på morgonen då man inte måste ta bort sminkrester. Eller när man åker iväg till något ställe som kanske inte har rinnande vatten. Då är ju dessa perfekta!

Men den jag skulle köpa av dessa är isåfall den rosa, då den andra lämnar kvar en lite oljig känsla efteråt som jag inte gillar. Tyvärr så är de den som doftar fantastiskt. Hade önskat att den rosa doftade lika gott, men den är parfymfri. Tänker att de antagligen är parfymfri p g a att den är till för just känslig hy så de har jag förståelse för... men ändå. Kanske passar den blåa flaskan mig lite bättre på vintern då man behöver lite mer återfuktning. Kommer definitivt prova iallafall. För doften på den är faktiskt otroligt fräsch! Reagerade att det är en väldigt stor förpackning om man ska ta med sig (400 ml) så jag googlade och kollade om de fanns i mindre förpackningar och de gjorde de, 100 ml. Så de är väldigt positivt!

400 ml, rek 69 kr

100 ml, rek 35 kr

💦

#mymicellarbuzz #themicellarchallenge #buzzador#skinactive #micellarbyyourside @garniernordics

Gillar

Kommentarer

sannahedbergs
sannahedbergs,
Jag har haft den rosa men den funkade tyvärr inte alls på mig då jag fick väldigt mycket finnar.. Så kul inlägg! 😊
nouw.com/sannahedbergs
louiseanderssons
louiseanderssons,
Jag har testat den rosa & har just nu den gula. Dom är ju helt ok för priset men vissa hyllar dom ju till skyarna vilket jag inte förstår. Brukar ta bort de värsta av sminket & sen kör jag en skum rengöring efteråt för att få bort allt.
nouw.com/louiseanderssons
Karin - Mysecretpassions,
Har den rosa och använder den som rengöring på morgonen och aldrig till att ta bort smink, till det föredrar jag en balm. Mina ögon gillar inte att ta bort smink med rondeller för de tycker det blir för mycket gnuggande.
mysecretpassions.wordpress.com/blogg/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så kul att du kom med i testet!! Och så kul att läsa vad du tycker vännen! STOR kram <3
nouw.com/matildaberlin