GHD Nocturne

På Daisy Beauty Expo 2018 så fanns varumärket GHD där:) underbar personal och fantastiska verktyg som vi fick möjlighet att prova på.

Denna look på mig använde stylisterna en våffeltång som dem gjorde samtidigt som han lockade med den. Fick många positiva kommentarer om stylingen kring den. Annorlunda och edgy tyckte jag!

Här fotades jag tillsammans med bästa Frida

som jag hängde med där! Herregud vad roligt vi hade!

✨⭐️✨

Fick med mig en påse hem med en borste och lite hårprodukter. I maj fick jag även turen att få denna hårstylern, Nocturne hemskickad samt en bra väska till. Så nu har jag testat produkterna ett tag och vill gärna berätta om dem!

Jag hade en plattång från Remington innan. Jag va nöjd med denna till en början innan mitt hår började fastna i plattorna hela tiden. Jag kände väl att de är väl så de är kanske? Då även den innan jag hade va likadan, den från GAMA. Sedan fick jag testa denna, och den kändes helt annorlunda. Min förra gjorde också så trycket var helt ojämnt. Jag va tvungen att ta i då trycket var som mest närmast handtaget, så för att håret skulle nudda tängerna så var jag tvungen att ta i med den förra vilket gjorde att delen närmast handtaget pressades hårt. Men med denna Nocturne från GHD har jag aldrig upplevt de och den har aldrig slitit i mitt hår. Den har mkt längre sladd vilket verkligen underlättar för mig! Sedan har den också ljud som säger till när den är klar vilket jag upplever är väldigt hjälpsamt. Älskar också deras tänk med att den inte jobbar över 185 grader, vilket jag anser otroligt viktigt! Detta var jag inte alls medveten om innan och är glad att jag fick denna informationen! Gillar den skarpt, det enda jag inte är så förtjust av är designen. Är inte så mycket för lila och är sådär tråkig att jag vill ha de cleant... men är produkten i sig bra grym så försvinner lite design i detta läge för mig. Men annars hade de vart fullpott! Men är så glad att detta varumärke kom in i mitt liv!

Angående de andra produkterna, borsten och värmeskydden, absolut ÄLSKAR dessa! Borsten använder jag dagligen och tycker den är så bra att föna med! Doften produkterna är helt underbar och har faktiskt endast använt dem detta året och min frisör sa senast i veckan när jag va där och fixade barret att mitt hår är i mkt bättre skick än sist. Så de blandat med andra bra hårprodukter genom året måste ju vara ett extremt bra betyg? 😀

Behöver uppdatera min hårfön som är från 80-talet och sämst. Självklart kommer mitt val bli från GHD, men frågan är vilken... 🤔

Äger du något från GHD, isåfall vad? 💛

  • Skönhet

Gillar

Kommentarer

Hannawrotethis
Hannawrotethis,
men gud vad fina lockar man får! 😊
nouw.com/hannawrotethis