Glossiga läppar!!

✖️PRESS-utskick✖️

Loreal lanserade 12 stycken glansiga läppstift förra månaden. Från naturfärgade till röda/rosa nyanser! 

Jag måste börja med att skriva att jag är beroende av dessa! Dem känns verkligen helt fantastiska på läpparna och låt oss prata om doften! Eller borde jag skriva smaken, för jag vill helt ärligt ÄTA upp dessa! Asså älskar denna doften!! Är beroende av denna doften och när jag har detta läppstift på läpparna så kommer jag på mig själv hur jag smackar lite extra medan jag högljutt säger mmm! Haft detta på jobbet och alla tycker verkligen lika mycket om doften! Helt fantastiskt! Några har också frågat vad de är för fin nyans jag har. Då har jag använt dem ljusaste. Den som går i beige och ljusrosa ton. Törs man inte använda starka färger och är lite blygsam när de gäller färg så är dessa nyanser perfekta!!

Sitter bra men självklart får man bättra på då floder försvinner efter ett tag. But I DONT MIND! Mmm!!!

Även fast jag älskar matta läppstift så tycker jag att dessa är perfekta då de bryter av den matta trenden som varit ett tag nu. Kul med lite annat helt enkelt!!

Dem lite mer ljusa färgerna (nr 642 och nr 112) upplever jag inte lika pigmenterade som dem andra färgerna men de tycker inte jag gör någonting då jag gillar dem när dem är lite mer blygsamma i pigmenteringen:)Dessa är som ni ser lite mer färgsprakande ...

(111, 465, 350 och 464)

Dessa kostar cirka 149kr i butik :) Jag vill ha ALLA färgerna nu! Ni bara MÅSTE köpa någon av dessa! Men jag varnar er, ni kommer antagligen bli lika beroende som jag!!

Gillar

Kommentarer