Gravidfotografering

Trodde jag att jag skulle göra detta, åh nej... men de gjorde jag och ångrar mig INTE!

Ja, detta att gå utanför sin comfortzone kan man verkligen säga är nu gjort för första gången i år! Hejja för de!

En väns dotter, vid namn Therese, frågade om jag ville hjälpa henne med att ställa upp på en fotografering för hon skulle få lite bilder till hennes portfolio, självklart ville jag hjälpa henne om jag kunde.

Insåg sedan att de var faktiskt JAG som skulle stå framför kameran när någon annan fotade och inte jag. Men att hjälpa någon övervägde helt klart att jag ställde upp. Vad hade jag att förlora, och jag hade ju faktiskt inte tagit i stort sett NÅGON bild på min mage och dokumenterat min graviditet på något sätt.

Tillslut vart de av, och dessutom på en otroligt fin plats, Ekolsund naturreservat och det knäpptes även några bilder vid Ekolsunds slott.

Väldigt fina bilder och Therese var otroligt proffsig och fick mig att känna mig otroligt bekväm och tänkte knappt på vad jag gjorde.

Då de va en lördag som vi tog bilderna så var de lite folk som var och promenade på de stället vi var på. Då de är ett ställe där många fotar fåglar så var de en som hade kameran i högsta hugg. Så när Therese stod och fotade började jag höra hur de knäpptes och smattrades från ett annat håll. När vi skulle släppa förbi så sa han "Jag hoppades de var ok att jag knäppte några bilder på dej jag också?"... haha! Vart full i skratt och sa absolut, passa på bara! Tänkte sedan, vad han ska med dem bilderna till? 😂

Men de va ändå kul, och en erfarenhet rikare. Kanske inte är sista gången jag blir fotad av Therese. Kanske skulle vara kul att ha bilder när grabben också är utanför magen, vem vet!

Här kommer lite bilder som togs!

🔸🔶🔸

🔸🔶🔸

Magiskt ögonblick att de började snöa här, sådana fina flingor bara singlade ner när jag stod där....

🔸🔶🔸

🔸🔶🔸

Detta är min absoluta favoritbild. Finns en sådan fin känsla i bilden!

🔸🔶🔸

Som tack för att jag ställde upp fick jag ett presentkit. Så otroligt fint gjort och blev så glad! Det innehöll en napp, gravidolja som doftar citrus (jag som ääääälskar citrusdofter), snutte till grabben och massa god choklad! 🙏🏼

Länk till Therese hemsida 📸 hittar du

HÄR!

Gillar

Kommentarer

Therese ,

Alltså du!!😭💕 Tack snälla för så fina ord, jag blir så himla glad!🥰

fotograftheresethorne.mypixieset.com
BlubbBeauty
BlubbBeauty,

Alltsåå bilderna är magiska! 😍❤

nouw.com/blubbbeauty