Gröna Lund

Vi besökte Gröna Lund igår vilket var hur mysigt som helst. Tänkte först att vi skulle smälta bort där men eftersom vi kom överens om att åka på eftermiddagen så gick de ändå bra. Det fläktade faktiskt helt ok där. När vi kom dit var de ändå hyfsat med folk, då var klockan 16. Men sedan gick de ganska fort tills folket började gå. Dem kanske begav sig till Skansen där de va "Alssång på skansen". Hur som helst så var de sjukt lite folk i slutet vilket va riktigt skönt!

Vi körde 5 kamp, käkade langos, popcorn och hockeychips (som jag brukar kalla dem). Sedan strosade vi bara runt och bara hade så sjukt mysigt.

Vi hade ett mål att vi skulle äta Churros innan vi begav oss hemåt. Men detta fanns endast utanför Gröna Lund. Så vi tänkt att vi skulle ta de i slutet. Det största MISSTAGET! När vi kom ut så hade ju den maskinjäkeln gått sönder!? Kan ni förstå en riktigt gottegris som jag, min besvikelse?! Men vi googlade upp vart annars de kunde finnas. Tillslut hittade vi att de skulle finnas någonstans på Hötorget. Så vi styrde ditåt och med lyckliga steg den sista biten när von skulle öppna grinden till dit vi skulle...STÄNGT! De va verkligen inte meningen att jag skulle få smaka på Churros denna dag... verkligen inte... Men jag vill verkligen smaka detta. Ser sjukt gott ut och de känns verkligen som att jag kommer älska de! Ha ha! Kanske likabra att ge fan i de... nu lät ju sista meningen rätt övertygad... men vem försöker jag lura... min jakt på Churros fortsätter... DE kan jag lova er!!

🔆 Lite bilder från dagen 🔆

Har ni smakat Churros? Har jag missat något?!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Guuu vad kul det ser ut att ha varit!! =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
mathildastr
mathildastr,
åh så kul, älskar grönan 😍
nouw.com/mathildastr